Lever Detox met citroen Water

June 1

Lever Detox met citroen Water

Uw lever helpt toxines uit je lichaam spoelen, en als u een gezonde voeding eten, het moet niet een extra hulp nodig hebben. Weinig mensen eten een hoogwaardige voeding consequent, niettemin. Als u één van hen bent, kan u overwegen een citroen lever detox. Volgens «««naturalhealthezine.com helpt"citroensap uw lever bij het verwijderen van ongewenste toxines die worden kunnen in het proces van absorberen in je lichaam." Minder hard dan een citroen detox dieet, het citroen water detox plan is een eenvoudige manier om uw lever een beetje extra munitie.

Stap 1

Een citroen grondig wassen en DEP het droog met een papieren handdoek of schone schotel doek.

Stap 2

Snij de citroen doormidden kruiselings en verwijder de zaden.

Stap 3

Knijp het citroensap in een kop van warm water. De verhoudingen hoeft niet te worden exacte; een grote koffiemok zal doen.

Stap 4

Wat suiker, honing of andere natuurlijke zoetstof toevoegen als u de gewone citroen en water mengsel ook taart.

Stap 5

Roer de vloeistof tot het oplost, en drink het onmiddellijk. De meeste mensen doen dit eerste ding in de ochtend, in plaats van koffie of thee, maar volgens «««pureinsideout.com, "het lichaam reinigt terwijl de onbeweeglijk, zodat het water met citroen drinken 's nachts zinvol meer, omdat het ondersteunt ons inherente vermogen aan detox."

Waarschuwingen

  • Verdun de citroensap toe met meer water, of stoppen met drinken het helemaal als je maagklachten, ervaart als sommige mensen gewoon niet overweg kan met de zuurgraad van zeer sterke, vers citroensap.

Tips

  • Hebben een tweede glas gezoete, warme citroen water voor het diner om te helpen steun in de spijsvertering.

Wat die u nodig hebt

  • Verse citroenen
  • Papieren handdoek of schone schotelhanddoek
  • Warm water
  • Suiker, honing of andere natuurlijke zoetstof (optioneel)

gerelateerde artikelen