Thyroid Supplement voor Weight Loss

June 20

Thyroid Supplement voor Weight Loss

De schildklier helpt het lichaam metabolisme reguleren en als zodanig kan invloed hebben op je gewicht. Hoewel aanvullende schildklierhormoon met ongewenste gewichtstoename veroorzaakt door schildklier dysfunctie helpen kan, is synthetische schildklierhormoon een recept medicatie die slechts door mensen met een gedocumenteerde schildklier probleem moet worden genomen. Bepaalde vitaminen en mineralen kunnen ook helpen handhaven van de gezondheid van de schildklier, maar hun voordelen voor weight loss zijn onbewezen. Praat met uw arts als u zich zorgen maakt over schildklier ziekte, en alvorens een soort toeslag.

De grondbeginselen van de schildklier

De schildklier produceert een hormoon dat metabolisme regelt. Te weinig productie van het schildklierhormoon zorgt ervoor dat hypothyreoïdie. Volgens «««EndocrineWeb.com, kunnen maar liefst 10 miljoen Amerikanen hebben één of andere vorm van hypothyreoïdie. Hypothyreoïdie kan leiden tot milde gewichtstoename of maken het moeilijk om gewicht te verliezen. De voorwaarde kan ook leiden tot chronische vermoeidheid, droge huid, haaruitval, koude intolerantie, spierkrampen en constipatie.

Synthetische schildklierhormoon

Mensen met hypothyreoïdie kunnen synthetische schildklierhormoon te vullen hun schildklier hormoonniveaus nemen. Hoewel een schildklierhormoon tekort te corrigeren mensen met problemen van de schildklier afvallen helpen kan, aanvullende schildklierhormoon niet is bedoeld om te worden gebruikt als een gewicht-verlies-hulp voor mensen met een normaal functionerende thyroids. Grote doses van synthetische schildklierhormoon nemen kan leiden tot spier en been zwakte of beschadiging van het hart.

Supplement keuzes

Verschillende vitaminen en mineralen worden soms aangeprezen zo belangrijk voor het behoud van de gezondheid van de schildklier. Een mineraal in het bijzonder, jodium, is belangrijk voor het maken van schildklierhormoon, en het gebrek aan voeding jodium kan bijdragen tot lagere hormoonspiegels. Jodiumtekort, is echter zeer zeldzaam vandaag in ontwikkelde landen omdat jodium is toegevoegd aan tafelzout. Andere supplementen aanbevolen voor het behoud van de schildklier functie bevatten zink, selenium en vitaminen B, C, D en E. Maar er is geen klinisch bewijs dat deze supplementen een significant effect op de gezondheid van de schildklier hebben of bevordering van gewichtsverlies.

Diagnose van schildklier dysfunctie

Als u zich zorgen maakt dat uw schildklier niet goed werkt, praat met uw arts. Gevoelens van vermoeidheid en gewicht aanwinst kunnen worden veroorzaakt door vele gezondheidsproblemen, met inbegrip van depressie. Uw arts kan bloedonderzoek die schildklierhormoon te meten en bepalen of u schildklier probleem bestellen. Zorg om te praten met uw arts eerste alvorens een soort toeslag.


gerelateerde artikelen