Vakanties in Duitsland & Italië voor tieners

June 7

Vakanties in Duitsland & Italië voor tieners

Tieners willen gaan naar een ultra-koele plaats volledig in tegenstelling tot hun dagelijkse wereld, en Europa's cultuur en geschiedenis altijd soars sky-high met een Amerikaanse toerist. In feite, de World Tourism Organization gelederen Italië en Duitsland als vijfde en achtste-meest bezochte landen, respectievelijk. Beide landen bieden tieners een ongeëvenaarde culinaire avontuur, met pretparken, kunst en architectuur, geschiedenis en educatieve lessen die kunnen zij home voor een unieke ervaring.

Rome

Op zijn hoogtepunt in 117 A.D. had het Romeinse Rijk een bevolking van 120 miljoen mensen en overdekte 2,3 miljoen mijl van land. De Roman Colosseum is de plaats waar gladiatoren vochten, dieren afgeslacht en strijdwagens reed. Tieners kun je reizen van het Colosseum, die gastheer van tijdelijke exposities en moderne optredens voor iedereen te zien. Ongeveer 1 1/2 mijl uit de buurt van het Colosseum, is de Romeinse Gladiator School, waarmee tieners, evenals enkele jongere kinderen en volwassenen, met de oude Romeinse hand-to-hand bestrijden, zwaard vechten, en andere wapens opleiding. Verschillende culinaire scholen bestaan in Rome, zoals de smaak van Italië, die bieden culinaire lessen gericht op tieners en andere leeftijd groepen. Tieners kochten het katholieke geloof kunnen het Vaticaan aan tour St. Peter's Square, St. Peter's Basiliek en de Sixtijnse kapel van de stad 11 Vaticaanse musea bezoeken. Tieners kunnen ook ontspannen in de tuinen, bewonderen van het vis-zwembad en de konijnen--die zich in omhullingen bevinden kijken.

Buiten Rome

Venetië fascineert vele tieners omdat haar grachten en gondels alle toeristen fascineren. Tieners kunnen gondel ritten, die doorgaans duurt 35 minuten. Toeristen kunnen het reserveren van een rit, die tijd en geld kunt besparen. Kunst-liefhebbende tieners behoefte aan oefening kunnen een bezoek aan het museum van de Duomo en klimmen de 463 stappen van de klokkentoren voor een grote weergave. Het Uffizi-Museum in Florence biedt kunst van Leonardo, Michelangelo, Raphael en Donatello, onder andere beroemde kunstenaars. Gardaland Resort is een van de grootste en meest populaire pretparken in Europa. Gardaland is samengesteld uit Gardaland Park Gardaland Sea Life Aquarium en Gardaland Hotel. Het heeft zes achtbanen, een overvloed aan attracties en live shows.

Berlijn

Duitsland is niet alleen voor bier-drinken volwassenen die genieten van dans op tabellen in biertuinen. Duitslands capitol, Berlijn, is waar vele tiener-geschikte attracties. Tiergarten Park is één van de grootste stadsparken ter wereld en herbergt parlementaire en gouvernementele instellingen, plus de dierentuin van Berlijn, de Berlijnse Aquarium, meerdere speeltuinen, picknickplaatsen en een bosrijke omgeving. De dierentuin van Berlijn heeft speciale rondleidingen voor tieners en is thuis van 15.000 dieren die 1.400 verschillende soorten vertegenwoordigen. Deze dierentuin is de grootste van Duitsland en is ongebruikelijk, omdat de dieren in recreaties van hun natuurlijke habitat, in plaats van kooien leven. Slenteren door de dierentuin van Berlijn is bijna als het lopen op safari. Tieners liefde om te zien de Panda's--de meest populaire bewoners van de dierentuin van Berlijn. Het Natural History Museum heeft 12 permanente tentoonstellingen en periodieke tijdelijke exposities. Een van de permanente exposities is de wereld van dinosaurussen, dat met name interessant is omdat de functie attractie is de skeletachtige overblijfselen van een 43 en 1/2-foot lange brachiosaurus, een herbivoor die 150 miljoen jaar geleden leefde. Het is's werelds grootste gemonteerde dinosaurus skelet.

Buiten Berlijn

Chocolade-liefhebbende tieners moeten bezoeken het Schokoladen Museum, het Chocolademuseum in Keulen. De faciliteit fungeert als een chocoladefabriek, een winkel en een museum, dat over de 3.000 jaar geschiedenis van chocolade leert. Een speciale tentoonstelling toont de chocolade cyclus, die begint in de boerderij en eindigt in de snoepwinkel. Tieners kunnen nemen van chocolade te maken klassen op site en eten wat ze maken. Europa-Park in Plettenburg, 220 mijl uit de buurt van Nürnberg en 237 mijl uit de buurt van München, is een internationaal thema pretpark. Het park beschikt over 17 thematische gebieden die staan voor 14 verschillende landen, acht achtbanen, en een overvloed aan thema attracties. Elk thema gebied heeft eetgelegenheden, attracties, shows en thema attracties van het land vertegenwoordigt.


gerelateerde artikelen