Het Bodyopus dieet

June 8

Het Bodyopus dieet

Gefactureerd als een dieetplan voor degenen die niet overgewicht, streeft het lichaam Opus dieet naar het maken van gewone mensen buitengewone, hen te voorzien van de voeding en de uitoefening van de plannen die nodig zijn om hun lichaam naar het volgende niveau. Dan Duchaine, een voormalig Amerikaans bodybuilder, de auteur en de trotse voorstander van steroïden, presenteerde het lichaam Opus dieet in zijn boek van 1996, "ondergrondse lichaam Opus: militante Weight Loss & desintegreren."

Functies

Duchaine van lichaam Opus dieet beschikt over twee afzonderlijke segmenten. Tijdens de week, u verminderen uw normale calorie-inname met 10 procent en consumeren helemaal geen koolhydraten. In plaats daarvan, zou uw dagelijks dieet van maandag tot en met vrijdag zie je krijgt 30 procent van je calorieën uit eiwitten en 70 procent van je calorieën uit vet, met het vet dat afgeleid van essentiële vetzuren gevonden in vis, lijnzaad, olijfolie en gelijkaardige bronnen. Dan, in het weekend, u zult flip het programma volledig, verbruiken 10 procent meer calorieën dan uw reguliere onderhoud niveau en eten van een dieet koolhydraten-zware, krijgen van 60 procent van je calorieën uit koolhydraten, 25 procent van je calorieën uit eiwitten en 15 procent van je calorieën uit vet.

Beschrijving

Het duurt 9 calorieën vet op gelijke 1 g van vet, terwijl 4 calorieën van eiwitten en 4 calorieën van koolhydraten gelijk 1 g van elk, respectievelijk. Dus wanneer na het lichaam Opus dieet, als je eet 3000 calorieën per dag om uw huidige gewicht te handhaven, je 2.700 calorieën tijdens de week, met de calorieën afkomstig van 208 g eiwit en 208 g vet eet. In het weekend, uw dagelijkse calorie-inname springt naar 3300 calorieën en je zult consumeren 495 g koolhydraten, 206 g eiwit en 55 g vet.

Functie

Tijdens het lichaam Opus dieet van vijf-daagse cyclus van caloriearm en lage koolhydraten, zal het gebrek aan koolhydraten resulteren in uitgeputte glycogeen niveaus. Glycogeen is gewoon glucose opgeslagen in spier. Zonder voldoende glucose naar energie, zal het lichaam beginnen branden vet, resulterend in organische stoffen genaamd ketonen die als brandstof fungeren. Ketonen kunnen niet worden geconverteerd terug in vet, dus niet-gebruikte bedragen zullen worden verdreven uit het lichaam. Eenmaal de weekend hits, de hoge-carb dieet vult de ontbrekende glycogeen in een grote weg, triggering van een anabole reactie en het creëren van dramatische spier celgroei.

Voordelen

Het lichaam Opus Diet's anabole reactie produceert een natuurlijke pomp voor bodybuilders en atleten, zwelling van de spieren zonder zich het baseren op illegale steroïden of gevaarlijke supplementen. Berooft het lichaam van koolhydraten tijdens de week ook activeert de vetverbranding, behoud van de spier die zou anders worden uitgesplitst wanneer traditionele caloriearm dieet volgt.

Overwegingen

Het lichaam Opus dieet is bedoeld voor slechts die individuen die geïnteresseerd zijn in de bouw van het lichaam of voor degenen die al minder dan 15 procent lichaamsvet. Normale dieters zal worstelen met het gedisciplineerd programma en de strikte dieetvoorschriften. Opzettelijk triggering ketose, kunt ook ongewenste stress op de nieren, die de overtollige ketonen verdrijven moeten plaatsen. Nooit het lichaam Opus dieet te beginnen zonder eerst te raadplegen uw arts, vooral als je een geschiedenis van nierproblemen hebt.


gerelateerde artikelen