Golf Swing Tips voor het houden van uw hoofd achter de bal

May 2

Golf Swing Tips voor het houden van uw hoofd achter de bal

Overzicht

Tiger Woods en Jack Nicklaus, misschien wel twee van de grootste golfers in de geschiedenis, delen iets anders dan trofee├źn van majors: beide proberen te houden hun hoofd rustig in de schommel, waarmee ze tot consistente invloed achter de bal. Amateur golfers hebben de neiging te glijden lateraal tijdens de schommel, die trekt en duwt inconsistent divots produceert. Je hoofd hoeft te blijven volledig nog tijdens de swing, maar het moet achter de bal bij de botsing.

De schaduw weet

Om het gevoel van een rustig hoofd, door sommige feedback te krijgen van je schaduw. Plaats een tee in de grond en plaats je schaduw zodat de tee in het centrum van je hoofd ligt. Als u zich indenkt dat deze tee je schaduw bevestigd op de grond en maken sommige schommels terwijl het houden van uw hoofd is schaduw gecentreerd op de tee. Wanneer u dit consequent doet kunt, bent u klaar om te raken van sommige shots.

Roteren, niet glijden

Het lichaam moet draaien rond de wervelkolom tijdens de swing, niet dia naar rechts en naar links. Instellen dat de bal en kantelen van je wervelkolom uit de buurt van het doel, totdat de bal zelfs met uw linker oor is. Als uw wervelkolom blijft nog steeds als u omheen draaien, blijft je hoofd ook nog steeds. Het is OK voor je hoofd om te draaien--gewoon niet laten verticaal of lateraal verplaatst.

Laat je hoofd na botsing

Weersta de drang naar lateraal schuif op je linker voet om te blijven achter de bal bij de botsing. Maar na botsing, laat je hoofd naar de richting van het doel draaibaar. Dit zal het toestaan van een overdracht van de volledige gewicht aan je linkervoet en voorkomen dat vet schoten. Modernste spelers eindigen geconfronteerd met het doel terwijl je relatief rechtop. Het is makkelijker op de achterkant dan de oude getoogd-rug afwerking en zo effectief net--zolang je hoofd achter de bal bij de botsing is.


gerelateerde artikelen