Vet verlies Vs. spieraanwinst

May 11

Vet verlies Vs. spieraanwinst

Vet verliezen en winnen spier zijn twee populaire fitness-doelen-- maar ze doen niet gemeen veel verder. Fat loss en spieren winst vereisen verschillende training routines en nutritionele benaderingen. Daarnaast, kunnen bepaalde supplementen helpen verbeteren van uw vet verlies en spieren te krijgen. Raadpleeg een arts voorafgaand aan gebruik supplementen of van het begin van een trainingroutine.

Pre-workout voeding

Goed tanken je lichaam voor uitoefening van vitaal belang voor vet verlies en spieraanwinst-- maar de calorieën en voedingsstoffen inhoud van maaltijden is afhankelijk van uw doel. Als u wilt om vet te verliezen, moet u maken een calorie-tekort, dus een kleinere maaltijd beter is. Probeer te verbruiken minder calorieën dan u in uw trainingssessie zal branden. Bijvoorbeeld, als u 200 ponden wegen en van plan om gewichten te heffen voor 60 minuten, iets dat minder dan 273 calorieën bevat eten. Het nuttigen van een maaltijd rijk aan eiwitten kan wenselijk zijn. Een studie van het mei 2010 nummer van "Geneeskunde en Science in sport en oefening" gevonden dat consumeren 18 gram eiwit voorafgaand aan de training uw stofwisseling gedurende 24 uur na je training verhoogt.

Pre-workout maaltijden voor spieraanwinst moeten rijk aan eiwitten en koolhydraten, en bevatten meer calorieën dan u van plan bent om tijdens uw trainingssessie te verbranden. Hoge niveaus van koolhydraten zal je lichaam voorkomen gebruik van eiwitten voor energie, en in plaats daarvan kan worden gebruikt om spier te bouwen.

Post-workout voeding

Post-workout voeding is doorslaggevend voor de spierontwikkeling, maar het kan een belemmering vormen voor vet verlies. Het calorieverbruik u tijdens uw training, stalling van uw vet verlies vooruitgang kunt het consumeren van te veel voedsel na je oefening annuleren. Nuttigen van een lichte proteïne snack volgende kunt training afwenden van honger en stoppen spier verdeling. Een wei-eiwit supplement mogelijk een optimale keuze. Vanaf oktober 2010 de kwestie van de "British Journal of Nutrition" onderzoek wijst uit dat Wei meer vulling dan mager vlees, vis en eieren is. Als u wilt winnen spier, verbruiken een grote maaltijd van koolhydraten en eiwitten na je training.

Gewicht opleiding

Krachttraining kan goed zijn voor vet verlies en spieren te krijgen. Om te maximaliseren spieraanwinst, moet je werken uit om de andere dag, aangezien dit zorgt voor tijd voor uw spieren om te herstellen. Als uw enige zorg vet verlies is, u kunt met de trein gewichten op opeenvolgende dagen, als dit u toelaten zal om verbranden meer calorieën, zij het ten koste van uw spieraanwinst. Samengestelde oefeningen, of die dat gebruik meerdere spier groepen tegelijk--de squat en de deadlift, bijvoorbeeld--gunstig zijn voor vet verlies en spieren winst, zoals zij bevorderen toegenomen vrijlating van groeihormoon en testosteron. Beide hormonen kunnen verbeteren spieraanwinst en vet verlies, volgens onderzoek van het juni 2009 nummer van the "Journal of Clinical Endocrinologie en metabolisme."

Cardio-Training

Cardio-training verwijst naar hardlopen, joggen, zwemmen en andere niet-resistentie opleidingsoefeningen. Cardio-training kan nuttig zijn voor vet verlies omdat het verbrandt calorieën, maar u uw cardio-training te minimaliseren wilt misschien wanneer het bereiken van spier, zoals het in de calorie overschot vereist voor massa gewin snijden zal. Daarnaast onderzoek van het januari 2009 nummer van de "American Journal of Physiology: regelgevende, integratieve en vergelijkende fysiologie" geeft aan dat cardio stompt eetlust meer dan het gewicht opleiding omdat het bevordert het vrijkomen van hormonen eetlust-onderdrukkende en de vrijlating van toenemende eetlust vermindert hormonen. Cardio-training is dus beter geschikt voor vet verlies dan spieraanwinst.


gerelateerde artikelen