Kan Pole Dancing Help je gewicht verliezen?

June 21

Paaldansen is gegaan mainstream, verschijnen in de sportschool klassen, dagelijks partijen en televisie shows. Als uw doel gewichtsverlies is, kon u doen veel erger dan join de trend. De combinatie van krachttraining en cardiovasculaire oefening die inherent zijn aan elke paaldansen klasse-- of prestaties--kan absoluut helpen u gewicht verliezen.

Calorieën verbrand

Hoeveel calorieën je tijdens het paaldansen verbrandt is niet waarschijnlijk voedergewassen voor een belangrijke medische studie, zodat sommigen geïnteresseerd paal dansers en fitness-instructeurs trok hun hart-monitoren en deed hun eigen onderzoek. De resultaten varieerden van zo weinig zoals 120 calorieën per uur tot meer dan 300. Uw resultaten zullen variëren afhankelijk van een aantal factoren, waaronder uw leeftijd, lichaamsgewicht en samenstelling en de intensiteit van uw training.

Maar er is meer

Gewoon het verbranden van calorieën is eigenlijk genoeg om gewicht te verliezen. U moet ook een evenwichtige, voedselrijke, verminderde calorie dieet eten zodat u niet gewoon eten terug de calorieën die je zo hard gewerkt om te verliezen. 3500 calorieën meer dan je nemen resulteert in het verlies van 1 pond van lichaamsvet te verbranden.


gerelateerde artikelen