Het dieet van Cayenne peper

November 16

Het dieet van Cayenne peper

De cayenne peper dieet is een afkorting voor de master reinigen dieet. Het doel van het dieet is de darm schoon te helpen controle gewicht. De meerderheid van het dieet bestaat uit het drinken van een citroen sap-cayenne peper verzinsel. Dit dieet heeft veel negatieve bijwerkingen en is niet haalbaar om op lange termijn gewicht te verliezen is gebleken.

Het dieet

Het dieet duurt ongeveer twee weken en bestaat uit drie fasen: het gemak in de limonade dieet en het gemak uit. Het gemak in fase duurt ongeveer drie dagen met een verschil-regime op elke dag. Dag 1 is voor alleen levende voedingsmiddelen, dag 2 is voor alleen vloeibare voedingsmiddelen en dag 3 bestaat uit alleen het drinken van sinaasappelsap. De tweede fase van het dieet bestaat uit het drinken van een minimum van zes tot en met 12 glazen per dag van een citroen sap verzinsel, alsmede een laxerende in de ochtend en avond. De drank bevat 2 eetlepels vers geperst citroensap, 2 eetlepels rijke ahornsiroop en 1/10 van een theelepel cayenne peper poeder in 8 ounces van water. De derde fase, is het gemak, hetzelfde als het gemak in fase maar in de tegenovergestelde richting.

Gevaren

Secundaire symptomen van dit dieet zijn hoofdpijn, acne en prikkelbaarheid. Terwijl het gewichtsverlies optreden veel, is het waarschijnlijk het gewicht zal snel worden herwonnen, omdat het dieet niet duurzaam is. Laxeermiddelen doen niet hulp in gewichtsverlies, omdat de calorie├źn vaak opgenomen worden voordat het laxeermiddel van kracht. Misbruik van laxerende draagt vaak bij aan ernstige aandoeningen zoals uitdroging of eetstoornissen.

Voeding

Verbetering van de controle over uw dieet leidt tot gewenste gewichtsverlies of gewicht onderhoud. Verzadiging wordt veroorzaakt door vet, vezels en eiwitten. Dit dieet is laag in beide van deze voedingsstoffen en daarom niet voedingsoogpunt voldoende of waarschijnlijk naar oorzaken volheid. Dit dieet ontbreekt ook een verscheidenheid van voedingsmiddelen om je lichaam met voldoende micronutri├źnten en antioxidanten.

Misvattingen

De cayenne peper dieet is niet geciteerd in wetenschappelijke literatuur. Vanwege dit is het moeilijk te beoordelen van de geldigheid van het dieet bij het handhaven van de gezondheidstoestand of de mogelijkheid om op lange termijn gewichtsverlies veroorzaken. Het wordt altijd aangemoedigd om het hebben van een positieve geestelijke houding ten opzichte van een algemene gezonde leefstijl en lichaamsbeeld.

Aanbevelingen voor de regelmatigheid van de darm

Het dieet van cayenne peper kan vloeien voort uit de aanbevelingen om te eten van vezelrijk voedsel verzadiging te verminderen eetlust veroorzaken. Vezelrijk voedsel ook zal leiden tot fecale regelmatigheid bij het nuttigen van 25 tot 30 gram vezels per dag. Aanbevelingen van de vezel kunnen worden voldaan door het eten van een verscheidenheid van volle granen, groenten en fruit. Als u wilt behouden darm regelmatigheid, is het ook belangrijk om te oefenen en het drinken adequate hoeveelheden water.


gerelateerde artikelen