Wat zijn de behandelingen voor gedehydrateerde huid?

April 14

Wat zijn de behandelingen voor gedehydrateerde huid?

Droge huid kan optreden om vele redenen. Soms kan het genetische, dwingt mensen om te gaan met chronische problemen in verband met gedehydrateerde, droge en geïrriteerde huid. Het is gebruikelijk voor de droge huid, gevoelige en soms pijnlijke, vaak steeds schilferige en jeukende. Behandelingen voor dit probleem kunnen variëren van snelle, tijdelijke oplossingen voor langere termijn remedies die kunnen corrigeren van uw huid gezondheid en voorkomen van verdere gedehydrateerde huid.

Zachte huid reinigingsmiddelen

De chemische stoffen gevonden in huid reinigingsmiddelen kunnen vaak schade aan uw huid door te tikken op het water en voedingsstoffen. Volgens de Mayo Clinic, deze reinigingsmiddelen moeten worden vermeden in het voordeel van zeep en crèmes geadverteerd als zachte huid reinigingsmiddelen, met name die met toegevoegd moisturizers. Zeep met toegevoegd oliën en vetten wordt ook voorkomen dat harde behandeling van uw huid. Deodorant detergenten en antibacteriële producten zijn hard op uw huid en moeten worden vermeden. Als uw huid voelt strak of droog na het gebruik van een product met name, is het waarschijnlijk het product uw huid van voedingsstoffen is drainage en moet worden vermeden.

Beperken van de douche tijd- en temperatuurdisplays

Douches lijkt misschien een goede hydraterende behandeling, maar ze kunnen eigenlijk strippen olie van je huid en maken het meer gevoelig zijn voor droogte. Dit geldt met name wanneer de temperatuur van het water erg warm is, en/of de lengte van de douches buitensporig is. In sommige gevallen kunt u uw huid gezondheid herstellen door het elimineren van deze schadelijke factoren. Verlaag uw douche tijd tot 15 minuten of minder, en gebruik van warm of lauw water.

Moisturizers Breng na het douchen

Wanneer de vochtinbrengende crèmen worden toegepast direct na het douchen, kunnen ze helpen vergrendelen in het vocht en topisch oliën en voedingsstoffen in de huid, vooral als een middel ter vervanging van andere oliën ontdaan weg in de douche. De Mayo Clinic adviseert aaien of bevlekken van uw huid, zodat een dun laagje vocht blijft. Toepassing moisturizer over uw huid terwijl het nog nat te krijgen de beste resultaten en zegel in vocht.

Gebruik een luchtbevochtiger

Wanneer uw huis's lucht droog is, kan het ravage aanrichten op uw huid. Terwijl u kan het vermijden van de gevaren van buiten factoren, kon u worden langzaam drogen uw huid uit via lage luchtvochtigheid in uw huis's lucht. U kunt dit echter wijzigen door de aankoop van een humidifer voor uw huis. Deze eenvoudige machine straalt vocht, waardoor het milieu vriendelijker te droge huid, volgens de Mayo Clinic. De luchtbevochtiger schoon om te voorkomen dat schimmels en zwammen wordt verspreid in de lucht te houden.


gerelateerde artikelen