De gevolgen van angst voor de familie

May 1

De gevolgen van angst voor de familie

Gegeneraliseerde angststoornis (GAD) produceert overdreven zorg over alledaagse dingen. Individuen met GAD ervaring onrealistisch zorgen over familie, werk, gezondheid en geld, veel verder dan wat de gemiddelde persoon voelt. Zelfs als een persoon met GAD dat haar angst ongegrond is realiseert, voelt ze niet in staat om het te controleren. GAD treft meer dan 3 procent van de Amerikaanse bevolking, met tweemaal zoveel kans om het te ervaren dan mannen, vrouwen volgens de Anxiety Disorders Association van Amerika (ADAA). De hele familie lijdt wanneer een persoon lijdt aan angst.

Relatie Stress

Relaties tussen ouders en kinderen, broers en zussen, echtgenoten en uitgebreide familie-leden worden gespannen wanneer een persoon lijdt aan angst. Symptomen van nervositeit en prikkelbaarheid maken communicatie-uitdagingen. Familieleden kunnen terugtrekken uit elkaar. Kinderen kunnen niet begrijpen van de problemen en het gevoel dat ze de oorzaak van de familie verdeeldheid.

Huishoudelijke Stress

Angst kan afbreuk doen aan dagelijkse functie door te beperken of te beperken van iemands vermogen om te doen klusjes, station en kruidenier winkel. Elementaire onderhoud van de woning kan worden verwaarloosd. Als alternatief, familieleden wellicht ertoe extra klusjes zoals housecleaning, gazon onderhoud en maaltijd voorbereiding om het verloop van het huishouden.

Financiële Stress

Wanneer u last heeft van angst, kan van iemands vermogen om te werken worden aangetast. Een familie kan financiële stress lijden als hun familielid zijn baan afgesloten of zijn uren vermindert. Financiële moeilijkheden kunnen leiden tot minder geld voor familie uitjes of vakanties, of misschien zelfs noodzakelijk verplaatsen naar een ander huis.

Extra complicaties

HealthyPlace.com suggereert dat naast de directe problemen binnen een familie veroorzaakt door angst, secundaire psychologische en fysieke problemen voordoen. Familieleden kunnen ontwikkelen van depressie of zelfdestructief gedrag deelnemen zoals als gevolg van de stress die angst binnen het gezin veroorzaakt. Kinderen kunnen doen het slecht in school of ondervinden socialiseren.


gerelateerde artikelen