De juiste manier om te doen een Hit van de voetbal

June 19

De juiste manier om te doen een Hit van de voetbal

Voetbal is een taai, fysieke spel met atleten botsen tijdens elke spelen. Meerdere rechtszaken geplaatst in 2011 en 2012, evenals een paar zeer publiciteit sterfgevallen, geleid tot een verbeterde bezorgdheid over meerdere hersenschudding. Die op zijn beurt bezorgdheid over de juiste aanpak vorm. Goede vorm niet alleen verhoogt de veiligheid, maar vergroot de kansen van een speler om te stoppen met de loper.

Houding

Een goede pakken begint met de juiste houding. Vierkante omhoog uw schouders in overeenstemming met uw doelgroep aan te pakken zodat je hoofd naar hem vanaf de voorkant zo veel mogelijk. Houden van uw knieƫn licht gebogen,--dit is gemakkelijker als je op volledige stride-- en lager bij de grond dan uw doelgroep blijven. Als je groter dan je tegenstander staan, loopt de andere speler meestal recht over u.

Uitvoering

Leiden met dominante schouder--als je gelijk hebt overhandigd, leiden met je rechterschouder-- en houden je hoofd als je de aanpak van uw tegenstander. Houd uw ogen gefixeerd op de tegenstander en doel voor zijn torso zo u de afstand dicht. Lean vooruit, laag blijven als u contacteren, en duwen van de grond met je voeten om hefboomeffect.

Wrap Up

Niet goed afronden is de meest voorkomende manier om het blazen van een aan te pakken. Altijd wikkel beide armen rond de taille van de andere speler en je benen houden karnen. Dit zal uw dynamiek behouden en traagheid van de tegenstander te overwinnen. Houd je armen rond de andere speler helemaal door het aan te pakken. Houd je lichaam recht en soepel met de val mee.

Helm regels

De hersenschudding zorgen waren grotendeels gebaseerd op bewijs dat spelers met hun helmen leidde. Op geen enkel moment moet u ooit doel voor de andere speler het hoofd of een lichaamsdeel met de kroon van uw helm, en een opzettelijke klap op het hoofd is een straf. Door regel, dit wordt beschouwd als "gericht op" en je kon krijgen een plek in de tribunes. In 2013, de NCAA zetten in een nieuwe regel voor toestaan van ambtenaren om uit te werpen van elke speler ze verondersteld te leiden met zijn helm. In datzelfde jaar, de NFL gewijzigd zijn wetboek te verbieden van spelers van verlaging van de kroon van hun helmen tijdens pakt terwijl buiten het vak aan te pakken.


gerelateerde artikelen