Hoe kan toevoegen citroensap aan Water het Water alkalisch maken?

June 1

Hoe kan toevoegen citroensap aan Water het Water alkalisch maken?

Om te functioneren, moet uw bloed gezonde zuur versus alkalische, of pH, niveaus. Systemen in uw lichaam onderhouden zorgvuldig normaal bloed pH niveaus, die tussen 7,35 en 7,45, ongeacht uw dieet vallen. Hoewel water met citroensap de pH van de urine veranderen kan, niet zal het waarschijnlijk invloed op de algehele zuurgraad van uw lichaam. Meer te leren over de pittig drank en pH-systeem van uw lichaam kan inspireren u verstandig dieet beslissingen nemen.

Zure nog alkaliserende?

Hoe kan toevoegen citroensap aan Water het Water alkalisch maken?

Op de pH-schaal, een score van 7 wordt beschouwd als neutraal. Iets meten van 6,9 of hieronder wordt beschouwd als een zuur en iets rating 7.1 en boven wordt beschouwd als een alkali. Terwijl het water heeft een pH van 7, zijn citroenen zuur, meten op 2 tot en met 3. De populaire overtuiging dat de citroenen alkalische tijdens de spijsvertering geworden is niet bevestigd door de wetenschap. Onder geen enkele omstandigheid kan een zuur voedsel alkalize uw bloed, zei Kat Day, een chemicus en wetenschap blogger in West Oxfordshire in Engeland. Omdat voedingsmiddelen zijn niet bekend om de pH van je bloed of lichaam veranderen, zal niet citroenen u ofwel breng. Citroensap met water drinken kan het verhogen van de zure niveau van uw urine, echter, dat een teken is dat uw nieren hun werk doen--bevrijden u overmaat zuur.

Een alkaliserende voeding

Hoe kan toevoegen citroensap aan Water het Water alkalisch maken?

Een moderne dieet, rijk aan ongezonde vetten, geraffineerde granen en toegevoegde suikers, verhoogt urine zuur niveaus, volgens Tanis Fenton, een geregistreerde diëtist, epidemioloog en assistent professor aan de Universiteit van Calgary in Alberta. Als je de neiging om te dineren op fastfood en pak meer verpakte snacks dan geheel voedsel, verschuiven uw eetgewoonten te benadrukken voedzame tarief zal niet alleen verminderen de zuurgraad van je urine, maar versterken uw wellness. Om uw urine alkalize en krijgen alles van betere energie-niveaus en gewichtscontrole tot een verminderd risico voor chronische ziekte, focus op fruit, groenten, volle granen, mager eiwitbronnen, zoals vis en peulvruchten, en gezond vet bronnen, zoals noten en zaden.

Voordelen van citroensap

Hoe kan toevoegen citroensap aan Water het Water alkalisch maken?

Citroensap kan niet veel voor uw pH-control, maar het kan andere voordelen bieden. De hoge concentratie van vitamine C bevordert immuunsysteem sterkte, het verhogen van het vermogen van uw lichaam te bestrijden van ziekten en aandoeningen. Een ounce van citroensap toe biedt 23 procent van de volwassenen dagelijkse behoefte aan vitamine C. citroensap biedt ook een voedzame, caloriearm manier om smaak aan uw water toevoegen. Het kiezen van water met een scheutje citroensap in plaats van een 20-ounce soda bespaart u tot 18 theelepels suiker en 240 calorieën. Omdat suikerhoudende tarief zorgt ervoor dat uw lichaam om te scheiden van de overmaat zuur, zal doen dus ook minder zure urine produceren.

Hoe zit het met alkalisch Water?

Hoe kan toevoegen citroensap aan Water het Water alkalisch maken?

Gefilterd water fabrikanten beweren dat alkalisch water, die een pH hoger dan leidingwater heeft, kunt zuur in uw bloed neutraliseren, meer energie, sneller metabolisme en zelfs het verouderingsproces vertragen. Meeste van deze claims zijn onbewezen, hoewel beperkt onderzoek heeft aangetoond dat alkalisch water kan verminderen botverlies bij premenopausale vrouwen, volgens de afdeling gezondheid aan de Columbia University. Dit komt doordat uw lichaam calcium uit je botten trekt te regelen van uw pH-niveau, brengen het terug naar een normaal bereik na het eten van ongezond voedsel. Voor een zekere manier om verbetering van de gezondheid van uw bot en handhaven van gezonde pH niveaus, eet een dieetrijken in fruit en groenten, samen met veel van de bronnen van calcium en vitamine D, zoals verrijkte melk en zalm.


gerelateerde artikelen