Beta Alanine voordelen

March 25

Overzicht

Beta alanine is een voedingssupplement dat grote schaal gebruikt door atleten en bodybuilders om prestaties te verbeteren. Deze niet-essentiële aminozuur komt van nature in het lichaam en wordt ook gevonden in voedingsmiddelen zoals rundvlees, varkensvlees, kip en vis. Aminozuren zijn de bouwstenen van eiwitten, de primaire brandstof voor spiergroei. Beta alanine alleen, echter, kan niet worden omgezet in een eiwit. Haar rol is het bevorderen van hoge intramusculaire concentraties van carnosine, een klein molecuul bestaat uit de aminozuren histidine en alanine. Carnosine fungeert als een buffer agent dat helpt handhaven een optimale spier pH bereik die het intreden van gespierde mislukking vertragingen.

Verhoogt gespierde anaërobe uithouding

Onderzoek bewijst beta alanine de gunstige effecten op de gespierde anaërobe uithouding. Een studie in de December 2009 nummer van "Geneeskunde en Science in sport en oefening" meldt dat bèta-alanine verhoogt spier carnosine inhoud en dus het potentieel ter verbetering van fysieke prestaties tijdens de hoge intensiteit training. Ook vonden de onderzoekers dat sommige aspecten van uithoudingsvermogen prestaties, zoals anaerobe drempel en de tijd aan uitputting, ook kunnen worden verbeterd.

Verhoogt de oefening

Beta alanine verhoogt oefening capaciteit zodat u harder trainen kunt en langer. Volgens een studie gepubliceerd in December 2009 de kwestie van "Aminozuren", verhoogt het haar aan te vullen met beta alanine spier carnosine concentraties die kunnen uiteindelijk het verhogen van uw vermogen om hoge intensiteit oefening uit te voeren. Ook resultaten van een studie in December 2008 de kwestie van de "International Journal of Sports Medicine" bleek dat vier weken voor suppletie van beta alanine gespierd uithoudingsvermogen tijdens de weerstand opleiding aanzienlijk kan verbeteren.

Verhoogt aërobe uithoudingsvermogen

Beta alanine suppletie verhoogt ook aërobe uithoudingsvermogen. Onderzoekers schrijven in April 2009 de kwestie van "Geneeskunde en Science in sport en oefening" onderzochten het effect van bèta-alanine op fietsers, sprint prestaties aan het einde van een wielerwedstrijd uithoudingsvermogen meten. Zij vonden dat in vergelijking met een placebo, suppletie van beta alanine aanzienlijk verbeterde prestaties van de sprint.

Toename spiermassa

Aan te vullen met beta alanine verhogingen carnosine concentraties in spieren die gevolgen voor uw sterkte, vetvrije massa hebben zal, krijgt kracht en uithoudingsvermogen. De studie concludeerde dat gelijktijdige hoge intensiteit intervaltraining (HIIT) samen met beta alanine suppletie resultaten in de aanzienlijke stijgingen van de vetvrije massa in vergelijking met HIIT alleen. Onderzoekers adviseren nemen tussen 3.2 en 6,4 gram beta alanine per dag t aanzienlijk versterken carnosine niveaus te verbeteren en verhogen mager spier.


gerelateerde artikelen