Meren in de buurt van Tokio

September 6

Tokyo's grote, beton bedekte stedelijke jungle niet laat veel ruimte voor natuurlijke waterlichamen, maar vindingrijk Tokyo burgers en bezoekers kunnen genieten van een smaak van lakeside schoonheid zonder te ver afdwalen van de Japanse hoofdstad. Aangrenzende voorstedelijke en landelijke gebieden bieden de gelegenheid genieten van een veelheid van land en water sport, en kunstmatige meren bieden een aantrekkelijke bezienswaardigheden locatie tijdens het leveren van drinkwater aan ingezetenen van het land.

Lake Okutama

De meerderheid van ingezetenen in Tokio drink water van Lake Okutama, die is aangesloten op zowel de Tokio en de prefectuur Yamanashi. De Oguchi Dam filtert het water van lake, verdienen het gebied de tweede naam Oguchi Reservoir. Het meer ligt in het Nationaal Park Chichibu Tama, een brug die over het wateroppervlak zweeft. De Drum-Kan-brug genoemd, het eenmaal was gemaakt van lege olievaten maar nu bestaat uit milieuveilig boeien. Bezoekers brug de gedurende het hele jaar, behalve in tijden van lage niveau water wanneer de brug wordt verwijderd. Het omliggende park biedt verschillende wandelpaden en bergbeklimmen mogelijkheden voor sportliefhebbers. Toeristen genieten vier verschillende seizoenen bij Lake Okutama, van Japanse kersenbloesem in de lente tot matige sneeuwval in de winter.

Lake Yamanakako

De grootste van de vijf meren van Fuji, of fujigoko, is meer Yamanakako in de prefectuur Yamanashi. Met uitzicht op de iconische Mount Fuji, het is ook de derde hoogste meer in Japan, permanent aan ongeveer 3,215 voeten boven de zeespiegel. Warmwaterbronnen in Yamanakako trekken bezoekers jaar, naast vissers en watersport liefhebbers. Tennisbanen en campings zijn ingesteld in het bos in de buurt van het meer en sport kampen in de zomer maken een bezoek aan het meer een drukke ervaring.

Lake Kawaguchiko

Lake Kawaguchiko is een van de meest ontwikkelde meren in de Kanto regio. Goed-gekend voor het gemak van toegang, bezoekers het meer rechtstreeks via bus of metro van Tokio juiste kunnen bereiken. Bas visserij is populair hier, samen met wateractiviteiten zoals zwemmen en windsurfen. Diverse musea lijn het gebied, waaronder de Kubota Itchiku Museum, waarin wordt gewezen op de Itchiku zijde-geverfd kimono patronen, en het Kawaguchiko muziek bos, een openlucht museum gewijd aan automatische muziekinstrumenten. Bezoekers kunnen een observatie dek op de top van de berg voor een fotografische weergave van Kawaguchiko en in de buurt van Mount Fuji de Kachi Kachi kabelbaan op Mount Tenjo nemen.

Lake Ashi

Een ander meer populair voor zijn warmwaterbronnen Lake Ashi is, ook wel genoemd Ashinoko Lake, in Tokio de naburige Kanagawa Prefecture. Gelegen in de zuidwestelijke hoek van de caldera van de vulkanische berg Hakone, zijn het meer warmwaterbronnen een snelle dag of weekend uitje voor Tokio bezoekers die vaak Neem een trein van de stad. Het meer is een bijzonder populair visserij ter plaatse, waar u uw vangst kan nemen naar nabijgelegen restaurants hebben ze gereinigd en gekookt. Verschillende soorten boten veerboot gasten over het meer voor de attracties, het opmerkelijkst van hen wordt een replica van een full-scale, felgekleurde man-of-war piratenschip. U kunt ook zien Mount Fuji uit deze Lake Ashi, hoewel de locatie en het klimaat vaak de weergave met lage wolken belemmeren.


gerelateerde artikelen