Het gebruik van trainingshalter tijdens het lopen

June 19

Het gebruik van trainingshalter tijdens het lopen

Werken met Trainingshalter terwijl lopen meer risico dan voordelen kan bieden. Terwijl Trainingshalter aan aërobe activiteiten toe te voegen kan het verhogen van energie-uitgaven, kan het ook verwondingen veroorzaken. Er zijn alternatieven voor Trainingshalter waarmee een veiliger weerstand opleiding element aan uw wandel routine. Als u gebruik Trainingshalter tijdens het wandelen, nemen uiterste voorzichtigheid om risico op letsel.

Hand gewicht voordelen

Volgens de American Council on Exercise, kan gebruik van 1 - tot 3-pound Trainingshalter terwijl het aangaan van aërobe activiteit zoals wandelen stimuleren uw hartslag door vijf tot 10 slagen per minuut en verhogen zuurstof verbruik 5 tot 15 procent. Deze verhoging van de energie-uitgaven kunt u meer calorieën te verbranden. Als u kort op inspanningstijd, is aerobics en krachttraining elementen combineren in één training handig.

Hand gewicht gevaren

Met behulp van trainingshalter tijdens aërobe activiteit kan spanningsverwondingen aan uw armspieren en gewrichten. Uw schouders en borstspieren zijn ook meer vatbaar voor schade. Uitvoering van de hand gewichten die te zwaar zijn kan afbreuk doen aan uw normale arm swing en spierpijn en schade maken. En, de combinatie van trainingshalter en wandelen kan leiden tot een abnormale piek in de bloeddruk, volgens een studie gepubliceerd in 1987 in het tijdschrift "Geneeskunde en wetenschap in de sport- en bewegingsactiviteiten." Terwijl het verhogen van uw verwondingsrisico, kan integratie van de hand gewichten in aërobe activiteit ineffectief zijn. Volgens een studie gepubliceerd in 2002 in het "Journal van sportgeneeskunde en fysieke fitheid", was er geen voordeel in het gebruik van hand of enkel gewichten bij het uitvoeren van stap aerobics.

Gebruik met voorzichtigheid

Als u vastbesloten bent te gebruiken Trainingshalter tijdens het lopen, gebruik ze met uiterste voorzichtigheid. De Universiteit van Californië in Berkeley School of Public Health raadt begin met 1-pond gewichten en geleidelijk verhogen van het gewicht als je kracht en uithoudingsvermogen bouwt, ten hoogste gewichten die meer dan 10 procent van je lichaamsgewicht. De American Council on Exercise raadt aan een maximum van 3 pond voor Trainingshalter. Pols gewichten worden beschouwd als veiliger dan Trainingshalter omdat ze gedragen en niet strak in de hand gehouden; dus veroorzaken ze geen een scherpe stijging van de bloeddruk.

Hand gewicht alternatieven

U moet niet hand gewichten Toon van je armen tijdens het wandelen. Gewoon een vuist vormen en de integratie van oefeningen zoals laterale persen, helpt borst persen en rechtop rijen beeldhouwen bovenlichaam spieren. Als u iets in je handen te dragen wilt tijdens het lopen, kunt u overwegen lopen van Polen, die de fysieke actie betrokken in het crosscountry skiën wordt nagebootst. Walking stokken werken uw borst-, arm- en buikspieren aan te spannen. Met behulp van deze wandelende tools kan het verhogen van het aantal calorieën verbrand terwijl het niet verhogen van uw verwondingsrisico die de Trainingshalter manier doen. Een gewogen vest is een veiliger alternatief om de hand gewichten. Als u wilt profiteren van voordelen calorie-verbranding, moet het wegen ongeveer 20 procent meer dan je lichaamsgewicht.


gerelateerde artikelen