Wat zijn de voordelen van kinderen die gebruik maken van Computers?

August 11

Wat zijn de voordelen van kinderen die gebruik maken van Computers?

Overzicht

Informatie overvloedig aanwezig over het nadeel van kinderen met behulp van computers--negatieve effecten variëren van minder buiten playtime contact seksuele roofdieren. Maar u vindt ook uitgesproken voordelen van computergebruik voor kinderen. Toegang tot internet kan helpen kinderen meer creatieve en communicatieve, volgens het United States Department of Commerce; gebruik van de computer kan ook verbeteren van academische groei en bloot kinderen naar werelden die ze niet anders tegenkomen.

Academische groei

Met behulp van academische software kan helpen kinderen vooruitgang in school, zegt lezing specialist Pat Wyman in een interview op Homeschool.com. Wyman zegt interactieve software programma's helpen kinderen van alle leeftijden hun sterke punten te ontwikkelen en opbouwen van hun zwakkere gebieden. Western Illinois University verslagen computergebruik, zoals e-mailen, kan kinderen het schrijven vaardigheden verbeteren, en internettoegang sterk breidt het aantal en de kwaliteit van de beschikbare middelen voor sociale studies projecten.

Communicatie

E-mail is een nuttig hulpmiddel zijn in het uitbreiden van de kinderen van communicatievaardigheden, volgens het United States Department of Commerce. In een project van Nebraska, jongeren e-mail gebruikt om te communiceren met senioren in hun gemeenschap, en het resultaat was toegenomen kans voor leren, lijmen en begrijpen. Kinderen kunnen ook computers gebruiken om te communiceren met de leden van hun uitgebreide families, en in het geval van een beweging, kinderen kunnen blijven in contact met vrienden uit hun oude buurt.

Uitbreiding van kijk op de wereld

Computergebruik breidt children's kijk op de wereld, volgens de Western Illinois University. Jongeren op landelijke locaties kunnen betalen virtuele bezoeken aan musea; City kinderen kunnen leren over boerderijen en de bossen. Kinderen hebben ongeëvenaarde toegang tot informatie over andere landen, ook. Ze kunnen reiswebsites bezoekt, online video's bekijken, downloaden van internationale recepten en handwerk projecten en corresponderen met e-mail vrienden van over de hele wereld.

Creatieve expressie

Computergebruik stijgt exponentieel opties voor creatieve groei en artistieke expressie, volgens het United States Department of Commerce. In Vermont-project gesponsord door het ministerie van handel konden studenten muziek componeren, e-mail naar professionele muzikanten en leerkrachten en ontvangen van elektronische kritieken van hun werk. Computers toestaan dat kinderen van vele leeftijdsgroepen artistieke vaardigheden in de fotografie, film-maken, tekenen en ontwerpen ook te ontwikkelen.


gerelateerde artikelen