Alcohol & Calcium absorptie

February 20

Alcohol & Calcium absorptie

Calcium is essentieel voor het behoud van sterke botten ook wat betreft spier en de werking van de zenuw. Calciumgehalte in het bloed normaal niet schommelen, maar blijven binnen een smalle bandbreedte. Calcium wordt opgeslagen in de botten en de tanden; Wanneer de calciumgehalte in het bloed dalen, wordt meer calcium verwijderd uit de botten. Alcoholgebruik kan invloed hebben op de hoeveelheid calcium geabsorbeerd en opgeslagen in de botten.

Oorzaken

Zware chronische alcoholinname beïnvloedt calciumgehalte op verschillende manieren. Het is niet per se de alcohol, maar de bijwerkingen van alcoholisme dat lijken te beïnvloeden calciumgehalte. Een beschadigde lever niet produceren het enzym nodig voor het omzetten van vitamine D tot zijn actieve vorm, en vitamine D is noodzakelijk voor calcium absorptie. Veel zware drinkers niet vet goed absorberen, en vet is noodzakelijk voor calcium en vitamine D evenals absorptie.

Effecten

Alcoholisten vereisen vaak meer calcium dan de meeste mensen omdat alcoholgebruik ook botverlies verhoogt. Testosteron hormoonproductie valt in alcoholisme; bij mannen, androgenen, of mannelijke hormonen, zijn van essentieel belang voor het behoud van bot massa. Alcoholisten hebben vaak een botmassa thats 50 procent verminderd in vergelijking met normale bot massa niveaus, de Universiteit van de staat van Montana website verklaart. Wanneer calciumgehalte vallen, niveaus bijschildklier verhoging, die de productie van botcellen, bot-producerende cellen kan remmen. Cortisol niveaus ook stijging van alcoholisten; hoog cortisol niveaus nieuwe biomineralisatie verlagen en bot verdeling te verhogen.

Complicaties

Osteoporose, lage botdichtheid, kan leiden tot aanzienlijke handicap in zowel alcoholisten en nonalcoholics, maar alcoholisten neiging te dalen vaker en vaker te verwonden zichzelf, het nationale Instituut van artritis en Musculoskeletal en huidziekten verslagen. Heupfracturen en vertebrale fracturen vaak tot gevolg, veroorzaakt pijn, immobiliteit en een verhoogd risico van overlijden; 33 procent van de mensen die houden van een heup fractuur sterven binnen een jaar, eOrthopod rapporteert.

Overwegingen

Een derde van alle alcoholisten krijgen 20 procent van hun dagelijkse calorieën van alcohol, volgens de National Institute on Alcohol Abuse and Alcoholism. Velen doen niet gewichtstoename, omdat alcohol lijkt te leveren minder energie, alhoewel er evenveel calorieën als andere koolhydraten. Matige drinkers, degenen die drinken van twee of meer alcoholische drankjes per dag, in het algemeen hoeft niet elke alcoholgerelateerde voedingstekorten; zelfs het merendeel van de zwaarste alcohol consumenten hebben geen detecteerbare nutritionele tekorten, de NIAAA Staten. Maar de combinatie van slechte voeding en alcohol's effecten op de absorptie van calcium en andere voedingsstoffen kan leiden tot tekortkomingen na verloop van tijd. Alcohol-geïnduceerde bot tekortkomingen mogelijk enigszins omkeerbare na verloop van tijd als een persoon stopt met drinken.


gerelateerde artikelen