Fundamentele vis Marinades

December 18

Fundamentele vis Marinades

Of uw vis is gebakken, geroosterd, gebakken, gegrild, gestoomd, gepocheerde of magnetron, voeg fundamentele marinades smaak en vocht zonder overweldigend de natuurlijke smaak van de vis. Fundamentele marinades bevatten over het algemeen een oliën, zoals olijfolie of canola olie; een zure ingrediënten zoals azijn, citroensap of wijn; en een aantal smaakvolle specerijen en kruiderijen.

Witte wijn Marinade

Fundamentele vis Marinades

Marinades krijgt niet veel eenvoudiger dan een basis wijn marinade die in slechts minuten samenkomt. Begin met witte wijn, dan klop in vers geperst citroensap en sojasaus. Marineer de vis voor 45 tot 60 minuten. Deze fundamentele marinade werkt goed met zeevruchten of zoet water vissen.

Yoghurt Marinade

Fundamentele vis Marinades

Een marinade van yoghurt is een algemene doel, Grieks-stijl mengsel dat goed met niet alleen zeevruchten, maar met lamsvlees of kip werkt. Combineer gehakt gember met gehakte knoflook, rode peper vlokken of gedroogde chilipepers, vers geperst citroensap, kurkuma en verse, fijngehakte munt in een blender. Het toevoegen van Griekse yoghurt en mix totdat de marinade romig is. Het toestaan van vis marineren in de yoghurt mengsel gedurende 30 tot 60 minuten.

Azijn en knoflook Marinade

Fundamentele vis Marinades

All-Purpose azijn en knoflook marinade is gewoon het ding als u wilt toevoegen van een beetje vuur aan de smaak van uw vis diner. Als u wilt een azijn en knoflook marinade, meng gelijke delen wijn azijn en balsamico azijn. Gehakte knoflook, gehakte basilicum, verse Dragon en canola of olijfolie toevoegen. Roer tussen 2 en 5 tsp. van hete pepersaus. Maak de marinade tevoren en houd het in de koelkast totdat je klaar bent om uw vis marineren.

Kruiden

Fundamentele vis Marinades

Verse kruiden zijn het geheim van een eenvoudige kruid marinade die voegt een lichte smaak aan schaaldieren zoals garnalen, gekarteld en garnalen. Beginnen met olijfolie, dan klop in balsamico azijn, vers geperst citroensap en een snuifje rode peper vlokken. Hak verse peterselie, oregano en basilicum, dan zwaai de kruiden in de marinade. Marineer de vis in de koelkast voor een minimum van drie uur.

Gember

Fundamentele vis Marinades

Een marinade gemaakt met verse gember accentueert de smaak van de milde vis zoals heilbot of tilapia. Plaats sojasaus en sesamolie in een kleine kom, dan zwaaien in gepelde, gember geraspte, dun ui gesneden en knoflook, langs met zeezout en peper naar smaak gehakte. Marineer de vis voor minstens een uur.


gerelateerde artikelen