Problemen met Tattoo Machines

January 28

Problemen met Tattoo Machines

Overzicht

Een professionele tatoeëerder weet hoe om te lossen van een tattoo machine wanneer zich problemen voordoen. Tijdens uw stage leert je mentor u de onderdelen van een tattoo machine en de functie van elk stuk. Lessen uit uw mentor over het herstellen van een tattoo machine help u om op te lossen problemen, wat resulteert in minder tijd en geld besteed een tattoo machine terugsturen naar de fabrikant.

Frame roest

Slechts één soort tattoo machine, genaamd een Neuma, kan worden ingevoegd in een autoclaaf voor sterilisatie. De meest voorkomende, traditionele elektrische machine moet worden schoongemaakt door af te vegen beneden na elke procedure. Tattoo artiesten veeg beneden tattoo machines met metalen frames met een kiemdodende of bleekwater oplossing. Onjuist verwijderen van het reinigingsmiddel leidt naar het frame van de machine gaan roesten. Roest vallen uit de machine op de client de huid leidt tot de mogelijkheid van het invoegen van de vlokken van roest in de huid tijdens de procedure van een tatoeage. Een tattoo machine schoon te verwaarlozen kan ziekteverwekkers, zoals hepatitis C, uit het bloed van een client naar een toekomstige klant worden gezonden.

Veren

Gekoppeld aan de spoelen, veren zitten boven de bar van het armatuur. Er zijn twee veren op een tattoo machine--het voorste voorjaar en de lente terug. Terwijl het runnen van uw tattoo machine, kunnen de gaten vormen aan de voorkant of terug veren als gevolg van de contact schroeven wrijven de veren, waardoor constante wrijving. Als de veren gaten hebben, het gooien van de machine zal worden misplaatst en de machine kan uitvoeren in de ongelijke barst van de macht in plaats van glad, zelfs macht wanneer op de voet petal naar beneden te drukken. Reiniging tussen de contact schroeven en veren na elke tatoeage procedure kunt voorkomen dat een opbouw die de machine wordt uitgevoerd, volgens Element Tattoo benodigdheden reageert.

Armatuur Bar

De armatuur bar op uw tattoo machine is een van de meest belaste vermogen naar de machine onderdelen. De voorste en achterste veren werk met elektromagnetische kracht te Verplaats de staaf van de armatuur in een op en neer beweging. Als de balk van de armatuur onbeweeglijk is, de contact schroef mogelijk te strak, dwingen de armatuur balk naar beneden op de spoelen, volgens Unimax Supply.com. Vermindering van het koppel van de schroef contact totdat de armatuur-bar vrij van het spoelen is, vermindert steken of onbeweeglijk armatuur bars.

Clip Cord

Als de clip-snoer aangesloten op uw tattoo machine defect of gescheurd is, ontvangt de machine geen macht uit het stopcontact haalt. A clip cord bruggen de kloof tussen de voeding en tattoo machine. Het snoer van de clip hecht aan de achterkant van de tattoo machine--aan de bindende berichten--met twee gescheiden uitsteeksels, en het andere uiteinde van het snoer van de clip is een tip die stekkers in de stroomvoorziening. Het controleren van het snoer van de clip terwijl aangesloten op een alternatieve tattoo machine dat werkt met andere clip koorden en voedingen is de optimale manier om te ontdekken een defecte clip cord.


gerelateerde artikelen