Kan ik in gewicht door het drinken van chocolade melk?

December 3

Kan ik in gewicht door het drinken van chocolade melk?

Als u op zoek bent voor een heerlijke en effectieve manier om gewicht te bereiken, kunt u opnemen van chocolade melk in uw dieet. Chocolade melk biedt meer calorieën dan reguliere melk, en het geeft een gezondere voeding profiel dan andere calorierijke dranken zoals frisdrank. Hoewel chocolade melk u gewichtstoename kunt, moet u verhogen uw totale calorie-inname om ervoor te zorgen van gewichtstoename. Controleer de voeding etiketten indien beschikbaar, zoals verschillende merken verschillende voedingsprofielen wellicht.

Calorie inhoud

Chocolade melk kan gewichtstoename aanmoedigen omdat het calorie-dicht. Een 8-ounce portie chocolademelk biedt 220 calorieën, oftewel 11% van de aanbevolen dagelijkse inname van 2.000 calorieën. Dit bedrag is 70 calorieën meer dan wat een 8-ounce portie volle melk biedt, en als u van afgeroomde melk om chocolademelk overschakelt, het potentieel voor gewichtstoename zelfs groter is. Een 8-ounce portie afgeroomde melk biedt 80 calorieën, dus als u vervangen door twee porties magere melk dagelijks chocolade melk, uw calorie-inname door 1,960 calorieën per week zal toenemen.

Vetgehalte

Een reden waarom chocolademelk calorie-dicht is is want het is hoog in vet. Een 8-ounce portie chocolademelk biedt 8 gram vet, 5 gram verzadigd vet, die is hetzelfde vet profiel dat hele melk biedt. De hoge concentratie van verzadigd vet kan leiden tot u te heroverwegen chocolade melk een hoofdbestanddeel van uw dieet gewicht winst maken. De American Heart Association stelt een dagelijkse limiet van 16 gram verzadigd vet. Dat bedrag wordt overschreden door 26 ounces chocolade melk.

Gehalte aan koolhydraten

Chocolade melk is beter geschikt voor gewichtstoename dan reguliere melk omdat er aanzienlijk hoger in koolhydraten, waardoor de algehele calorietelling. Elke 8-ounce portie chocolademelk biedt 27 gram koolhydraten, die meer dan het dubbele van de 12 gram koolhydraten vlindertje 8 ounces van volle melk. Aangezien chocolademelk een vloeistof is, is het mogelijk superieur voor gewichtstoename dan geheel voedsel met gelijkaardige calorische waarden. Harvard Medical School constateert dat hoge-suiker vloeistoffen--chocolade melk een--niet dezelfde gevoelens van volheid die voedsel produceren. Dientengevolge, kan u niet bezuinigen op voedsel om te compenseren voor de hoge calorie-inname, die tot gewichtstoename leiden kan.

Gehalte aan andere melkeiwitten

Ondanks de hogere calorie-inhoud van chocolade melk in vergelijking met volle melk, het eiwitgehalte is hetzelfde: 8 gram per 8-ounce portie. Eiwit kan steun in gewichtstoename, omdat daarin de aminozuren die je lichaam gebruikt om te bouwen en repareren van spieren en andere weefsels. Eiwitrijke voedingsmiddelen consumeren kan ook aanmoedigen verbeterde lichaamssamenstelling. Voeding onderzoeker Dr. John Berardi legt uit dat de eiwitrijke diëten vet te krijgen, ontmoedigen kunnen zelfs wanneer u een calorie overschot consumeren.


gerelateerde artikelen