Camping in de buurt van Ridgway (Colorado)

April 3

Camping in de buurt van Ridgway (Colorado)

Ridgway (Colorado) zit verscholen onder de grillige pieken van de Rocky Mountains, verdienen het de naam "het Zwitserland van Amerika." Herten en elanden bladeren in grazige weiden en drink van sprankelende beekjes en meren. Wilde bloemen speckle de weilanden in het voorjaar en aspen blaze geel op bergwanden in de herfst. Pak uw tent of camper voor een camping berg uitje in de buurt van Ridgway.

Ridgway State Park

Drie campings bevatten 295 sites geschikt is voor tenten en RVs bij Ridgway State Park (parks.state.co.us). U kunt kiezen uit twee campings naast Ridgway Reservoir of een andere langs de Uncompahgre rivier. Vindt u elektrische aansluitingen op de camping en volledige aansluitingen op Pa-Co-Chu-Puk Camping langs de rivier. Tent kampeerders kunnen genieten van 25 walk-in sites gelegen in pittoreske instellingen uit de buurt van de belangrijkste camping. Alle sites zijn geopend van medio mei tot medio September, en munt bediende douches, een wasserette en snack machines beschikbaar zijn gedurende deze tijd. In de winter blijven maanden, 20 RV sites en 15 tent open, alsmede toilet faciliteiten.

Yurts

Voor een unieke camping ervaring waarbij vrijwel geen opstelling, boek een paar nachten in één van de drie yurts Ridgway staatspark. Deze grote geïsoleerde structuren zijn patroon na gers gebruikt door Mongoolse nomaden, en staan bekend om het wordt warm in de winter en koel in de zomer. De yurts hebben dakramen, ramen en een vergrendeling houten deur. Binnen maximaal zes personen kan comfortabel slapen op twee queensize futons en twee stapelbedden. Moet u om uw eigen beddengoed, koken en eten van gebruiksvoorwerpen.

Privé campings

U vindt extra voorzieningen op camping privéfaciliteiten in de buurt van Ridgway. Orvis Hot Springs (orvishotsprings.com) biedt geen aansluitingen, maar kamperen bij de faciliteit krijgt u onbeperkt genieten binnen en buiten minerale veren voor de duur van uw verblijf. Camping kosten worden berekend op basis van de per-persoon, en badpakken zijn optioneel op de meeste gebieden van de veren. Vijftien mijl afstand in Ouray, KOA (koa.com) biedt volledige aansluitingen geschikt voor RVs tot 80 voet lang. Geniet van de Wi-Fi, onderdompelen in een bubbelbad en warme douches. De camping ligt langs de Uncompahgre rivier en heeft hond wandelen en wandelgebieden, vijvers, beken en aparte tent camping gebieden.

Klimaat en hoogte

De drukke camping seizoen in Ridgway loopt van half mei tot mid-September wanneer temperaturen regelmatig in de jaren 70 en 80 zijn. Nachten kunnen nog steeds worden helder, soms dompelen tot de 30s, maar in het algemeen in de mid-40s. Winter brengt meer dan 80 inch van sneeuwval naar het gebied. Dagen zweven net boven het vriespunt en nachten nauwelijks boven de nul. De hoogte van de stad zit net onder 7000 voeten, die een spanning op lowlander longen kan zetten. Drink veel water en andere vloeistoffen hydraterende voor en na uw aankomst in Ridgway te helpen uw lichaam afwenden van hoogteziekte. Zorg ervoor dat uw huisdieren bieden veel water als ze ook getroffen met symptomen van hoogteziekte worden kunnen.


gerelateerde artikelen