Maakt uitrekkende benen ze dunner?

March 22

Maakt uitrekkende benen ze dunner?

Door middel van regelmatige lichaamsbeweging, kunt u de vorm en de samenstelling van je lichaam. U kunt krijgen groter of kleiner al door manipuleren van verschillende variabelen van een trainingsprogramma. Terwijl zich het uitrekken en het effect op de prestaties is gemengd, zal uitrekken alleen niet je benen dunner maken.

Voordelen van Stretching

Maakt uitrekkende benen ze dunner?

Uitrekken zich is een manier om het verbeteren van uw flexibiliteit. Flexibiliteit wordt gedefinieerd als de mogelijkheid om te bewegen van een gewricht door middel van het volledige scala van beweging, volgens de American College of Sports Medicine. Het is belangrijk niet alleen voor de sportieve prestaties maar ook tijdens de activiteiten van het dagelijks leven. Behoud van uw flexibiliteit, zal de overgang vergemakkelijken. Als u geen voldoende flexibiliteit, vergroot u het risico van verwonding, omdat je lichaam zal niet worden verplaatst in een optimale patroon.

Oefeningen been grootte wijzigen

Maakt uitrekkende benen ze dunner?

Cardiovasculaire oefening gecombineerd met resistentie opleiding kan je benen dunner maken. Cardio, zoals hardlopen of fietsen, zal calorie├źn verbrandt tijdens uw training. Dit kan leiden tot een calorie├źn tekort, waardoor uw totaal lichaamsvet, met inbegrip van rond je dijen. Regelmatig weerstand opleiding verhoogt vetvrije massa, terwijl het tonen van de spieren, wat leidt tot dunner dijen. Als, echter, met grotere benen is je doel, kunt u het manipuleren van hoeveel gewicht je lift, evenals de sets en herhalingen die u uitvoeren om uw benen eerder groter dan kleiner.

Belang van voeding

Maakt uitrekkende benen ze dunner?

Wat je eet is van invloed op de grootte van je hele lichaam, met inbegrip van uw benen. Ongeacht hoeveel je oefenen of stretch, als u te veel eten, je gaat om gewicht te bereiken en krijgt geen dunnere benen. Als uw doel dunnere benen is, eet een gezonde, evenwichtige voeding met volkorengranen, magere eiwitten, onverzadigde vetten en verse groenten en fruit. Drink minimaal 64 ounces water elke dag en Vermijd etend grote hoeveelheden voedsel.

Oefening en Stretching aanbevelingen

Maakt uitrekkende benen ze dunner?

Als u op dunnere benen, uitvoeren cardiovasculaire oefening een minimum van drie tot vijf dagen per week 30 minuten of langer in een matige tot krachtige intensiteit. Doen weerstand opleidingsoefeningen voor je benen twee keer per week op niet-opeenvolgende dagen. Doen een tot drie sets van 10 tot 15 herhalingen voor elke oefening been. Na elke training, rekken van de spieren van je benen te handhaven voldoende flexibiliteit en helpen verminderen spier pijn.


gerelateerde artikelen