Visie problemen in verband met de ziekte van Alzheimer

April 23

Visie problemen in verband met de ziekte van Alzheimer

De ziekte van Alzheimer is nauw verwant aan problemen van de visie. Volgens de Alzheimer's Society ondervinden bijna 60 procent van de mensen gediagnosticeerd met de aandoening verlies van visuele capaciteiten in een of meer gebieden. De conditie is niet veroorzaakt door veranderingen in het oog; in plaats daarvan is de hersenen kunnen waarnemen van visuele signalen. Begrip van visuele problemen die samenhangen met de ziekte van Alzheimer is belangrijk, omdat de wijzigingen met betrekking tot veiligheid, levensstijl en activiteiten van het dagelijks leven moeten worden uitgevoerd. Visie verlies veroorzaakt een Alzheimer slachtoffer misschien verloren zijn gegaan in een vertrouwde omgeving te tekenen van angst vertonen.

Beweging

Een studie van de 1999 door Drs. Charles Duffy en Sheldon Tetewsky van de Universiteit van Rochester Center for Visual Studies op "beweging blindheid" suggereert dat mensen met de ziekte van Alzheimer motie niet kunnen ontdekken. De meeste mensen zien de wereld actief, vergelijkbaar met een film. Voor degenen die wordt lijden aan Alzheimer, leven gezien als een set nog frames, één filter tegelijk. De studie voorgesteld slachtoffers van de ziekte van Alzheimer bekijken de wereld in "gehakt" segmenten meer verward raken door hun omgeving.

Diepte

Identificeren van diepte zorgt ervoor dat drie-dimensionale objecten te kijken vlak. Een toilet kan bijvoorbeeld lijken op een donker gat in de grond waardoor een persoon te vrezen met behulp van het toilet. Ter vervanging van een witte toilet velg met een zwarte rand kan een persoon dat visueel het toilet nauwkeuriger. Een deken op de grond kan worden weergegeven als een donkere kuil. Verlies van diepte perceptie veroorzaakt angst en angst bij Alzheimer patiënten.

Kleur

De mogelijkheid om kleur te zien geleidelijk vermindert naarmate mensen ouder worden, en zelfs meer zo of Alzheimer-patiënten. Mensen gediagnosticeerd met de ziekte van Alzheimer hebben een meer moeite het zien van kleuren in de kleurenpaletten van blauw en violet. Er wordt voorgesteld om het gebruik van de kleur rood omdat het oog netvlies meer receptoren voor de kleur heeft.

Contrast

Een persoon kan hebben moeite identificeren van contrast, met name in een kamer of hal. Vermijd het gebruik van de monochromatische kleurenschema's in woonkamers. Identificeren van waar de uiteinden van de muur en de vloer begint is niet gemakkelijk voor een Alzheimer slachtoffer te identificeren. Er wordt voorgesteld om te schilderen van deuren, kasten, plinten en hardware contrasterende kleuren als u wilt toestaan dat een persoon te identificeren van de diepte en de dimensie van ruimten. Verhoogt het contrast in een kamer door lampen te hogere watt lampen die schittering verminderen wijzigen.


gerelateerde artikelen