Hoeveel natrium Per dag voor tieners?

September 23

Hoeveel natrium Per dag voor tieners?

Kinderen en tieners die aan een hoge-zout dieet wennen wellicht moeite bezuinigen op natrium later in het leven, waarschuwt de Harvard School of Public Health. Tieners moeten volgen dezelfde aanbevolen natrium grenzen als volwassenen te voorkomen dat hun gezondheid in gevaar.

Adequate inname

Het Institute of Medicine heeft voldoende inname voor natrium in plaats van aanbevolen dieet vergoedingen vastgesteld. Vertegenwoordigt de adequate inname voor mannetjes en vrouwtjes leeftijden 9 tot en met 13 en 14 tot en met 18, 1500 mg natrium per dag. Adequate inname waarden vertegenwoordigen de inname verondersteld om te voldoen aan de behoeften van de meest gezonde mensen.

Aanbevolen limieten

Huidige dieetvoorschriften raden beperking van natrium inname tot 2.300 mg per dag, of ongeveer 1 tsp. zout, notities de Harvard School of Public Health. Echter moeten personen met hoge bloeddruk of een hoog risico van het ontwikkelen van hoge bloeddruk hun natrium inname nog verder beperken consumeren van niet meer dan 1500 mg per dag, of ongeveer 2/3 tsp., notities de Harvard School of Public Health. Zwarte tieners en van tieners met diabetes-of nierziekte kunnen deze risicogroep vallen. Bovendien, de Harvard School of Public Health en de American Heart Association raden dat iedereen beperken hun dagelijkse natrium inname tot 1.500 mg.

Gezondheidsrisico 's

Buitensporige Natrium inname zorgt ervoor dat het lichaam te behouden water, spanning op het hart zetten toegevoegd. Hoge Natrium inname kan verheffen van de bloeddruk en verhogen het risico voor hart-en vaatziekten, beroerte en hartfalen, volgens de Harvard School of Public Health. Hoge zout inname kan ook het verhogen van uw risico op maagkanker en osteoporose.

Bezuinigen

Meeste zout in het Amerikaanse dieet afkomstig van verpakte levensmiddelen en restaurant levensmiddelen. Voedselfabrikanten zout toevoegen aan brood, crackers, ontbijtgranen en snack voedingsmiddelen ter verbetering van hun smaak. Controleer voeding etiketten op verpakte levensmiddelen en natriumarm of natriumvrij opties te kiezen. Bij het koken thuis, smaak eten met kruiden en specerijen in plaats van zout.


gerelateerde artikelen