Instructies voor een bal 65 cm oefening

October 10

Instructies voor een bal 65 cm oefening

Ongeacht uw fitness-niveau, kan een bal van de oefening, ook wel genoemd een stabiliteit bal, een fitness bal of een Zwitserse bal, een element van pret toevoegen aan uw workouts. Wanneer correct gebruikt, kunt de bal uitvoeren van een aantal oefeningen ter verbetering van uw balans, gespierd en core sterkte en flexibiliteit. De bal 65 cm oefening is één van de grotere maten. Als u hebt nooit getraind met deze grootte, is aan de slag niet moeilijk. Volg gewoon de set-up instructies en richtlijnen van de fabrikant.

Het oppompen

Oefening ballen zijn opgepompt tot de grootte, niet de luchtdruk. Een bal van 65 cm, wanneer volledig opgeblazen, is 25 inch groot. Zorg ervoor uw bal maatregelen deze hoogte na het oppompen van, een markering op de muur, 25 inch vanaf de vloer. De ballen zijn voorzien van een geïnstalleerde plug en een adapter die aan de meeste fiets pompen hecht. Laat de bal om op te warmen tot kamertemperatuur alvorens het oppompen. Verwijder de stekker, start pompen, stoppen wanneer het 4 inch minder dan de maximumhoogte--21 inch is-- en steek vervolgens de stekker. Na 24 uur de inflatie voltooien. Als u pomp, check it tegen uw markering, stoppen wanneer het heeft bereikt een hoogte van 25 inch en steek de stekker.

Controleren van de pasvorm

Uw hoogte dicteert de beste bal grootte voor uw behoeften. Bent u tussen 6 voet en 6 voet 5 duim lang, is de bal 65 cm de juiste maat. Om zeker te zijn, zitten hoog op de bal en zet je voeten plat op de vloer. Als je heupen en knieën gebogen 90 graden worden, is de bal een goed geschikt voor u.

Veiligheid en voorzorgsmaatregelen

Werken met uw oefening bal in een gebied waar er genoeg van de open ruimte, uit de buurt van muren, andere fitnessapparatuur en meubilair is. Het oppervlak van de vloer moet vlak, glad en vrij van kleine, scherpe objecten. Houd de bal weg van directe hittebronnen, zoals ruimte verwarming of open haarden, en vermijd uw bal om langdurig van extreme zonlicht bloot. Verwijder voordat u gaat trainen, uw ringen, horloge en scherpe objecten die de bal kunnen doorprikken. De praktijk goede vorm en houding bij de uitoefening van. Vermijd stuiteren op de bal bij het doen van oefeningen die vereisen dat u buig of draai je romp, omdat dit leiden een rugletsel tot kan.

Zorg voor de bal

Met de juiste zorg en onderhoud, kunnen oefening ballen betrouwbaar uitvoeren en laatst een lange tijd. De bal vaak met een mild wasmiddel, warm water en een zachte doek schoon. Vermijd het gebruik van harde schurende reinigingsmiddelen of chemicaliën, omdat deze de oppervlakte van uw bal beschadigen kunnen. Inspecteer de bal vaak voor gaten of diepe krassen. Als uw bal een lekke band heeft, in plaats van het patchen, vervangt u de bal. Om te voorkomen dat de lucht binnen de bal uit te vouwen of aanbestedende, opslaan in een veilig gebied waar het is niet te warm of koud.

Oefening Dos en Don'ts

Een korte, lichte aërobe warming-up uitvoeren en controleren van de bal voor eventuele schade voordat uw trainingssessie. Goede houding en rug uitlijning om uw risico van rugletsels handhaven. De oefeningen zijn het meest effectief als u uw core spieren strak in de gehele behouden en in een langzame, gecontroleerde manier door middel van een volledige scala van beweging verplaatsen. Rest 60 seconden tussen elke set en 90 seconden tussen de verschillende oefeningen. Als u problemen met uw evenwicht hebt, plaatst u de bal tegen een muur. Vermijd spier onevenwichtigheden door het uitvoeren van oefeningen die werken van de voorkant en achterkant van je lichaam.

Tips

  • Als een bal 65cm oefening te groot voor u is, maar kun je niet een kleinere bal krijgen, laat wat lucht uit de bal 65 cm. Het is zachter en dus makkelijker te gebruiken, maar ten minste het zal toestaan voor juiste lichaam uitlijning.

gerelateerde artikelen