Tekenen en symptomen van drugsverslaafde baby 's

September 10

Zwangere vrouwen moeten weten wat ze eten, drinken, rook of snort kan passeren rechtstreeks uit hun systeem van bloed in de bloedsomloop van hun baby via de placenta of de navelstreng. Dit betekent dat als je het voelt, er is een goede kans dat je baby voelt het ook. Sommige baby's worden geboren verslaafd aan de dezelfde drugs die een moeder tijdens haar zwangerschap inslikken kan, wat leidt tot een verscheidenheid van tekenen en symptomen in de zuigeling volgende geboorte, volgens Boston Children's Hospital. Inzicht in enkele van deze tekens en symptomen van drugsverslaving kan het aanmoedigen van vrouwen om onmiddellijke hulp voor hun baby's te zoeken.

Neonatale onthouding syndroom

Een geboren zuigeling verslaafd aan drugs kunnen een aantal tekens en symptomen optreden wanneer die drug niet langer beschikbaar, zoals de volgende geboorte, volgens Boston Children's Hospital is. Enkele van de meest voorkomende tekenen en symptomen van deze aandoening, bekend als het syndroom van de neonatale onthouding, bevatten tremoren, buitensporig huilen, een strakke spiertonus of stijfheid, snelle ademhaling en koorts. Andere tekens kunnen omvatten braken en diarree, zweten en buitensporige reflex reacties.

Voorkomende symptomen

Voortijdige geboorten, laag geboortegewicht en vertragingen in de ontwikkeling zijn voorkomende symptomen van een drugsverslaafde baby, volgens de American Association van de zwangerschap. Vertraagde ontwikkeling kan leiden tot een baby's onvermogen tot adem goed door underformed longen en lage niveaus van de bloedsuiker.

Stijve gewrichten

Sommige baby's verslaafd aan drugs zoals heroïne kunnen ervaren gezamenlijke stijfheid en convulsies, volgens de American Association van de zwangerschap. Tremoren worden ook vaak geassocieerd met drugsverslaving bij zuigelingen, meest merkbaar in hun ledematen. Stijfheid van de gewrichten kan ook een gemeenschappelijke teken van terugtrekking uit metamfetamine, worden veroorzaakt door spierspasmen, volgens de American Association van de zwangerschap.

Cardiale problemen

Een drugsverslaafde baby kan ook vertonen tekenen van abnormale hartslag en ritmes, volgens Dr. Michael Spigarelli, assistent-professor van de adolescent geneeskunde in Cincinnati Children's Hospital Medical Center. De baby wellicht een verhoogde hartslag, waardoor zijn hart klopt sneller dan het zou moeten, of zelfs hoge bloeddruk.

Leermoeilijkheden

Een baby geboren verslaafd aan drugs kunnen vertragingen bij het leren, van kantelen te kruipen, lopen en later in school optreden. De ernst van de leer- of ontwikkelingstoxiciteit mijlpalen gemeenschappelijk aan zuigelingen en baby's zal afhangen van de drug en de ernst van drugsgebruik in de zwangere moeder, volgens de Amerikaanse Raad voor onderwijs van de Drug.


gerelateerde artikelen