Kan eten die heeft zijn magnetron in Plastic bakjes veroorzaken kanker?

December 9

Kan eten die heeft zijn magnetron in Plastic bakjes veroorzaken kanker?

Terwijl sommige mensen denken kunnen dat voedsel in plastic bakjes in de magnetron opwarmen altijd leiden schadelijke chemicaliën tot zal te bloedzuiger in voedsel, is de werkelijkheid iets minder eenvoudig. Echter deskundigen het erover eens dat je alleen moet magnetron voedsel in plastic bakjes gemarkeerd magnetron veilig, omdat deze de enigen die zijn goedgekeurd voor een dergelijk gebruik zijn. Deze kunststof containers hebben ondergaan testen en moeten niet leiden tot schadelijke effecten, met inbegrip van kanker. Niet-goedgekeurde containers, echter kunnen schadelijk zijn.

Benaming 'Magnetron veilig'

De FDA keurt plastic verpakkingen voor gebruik, voordat ze op de markt beschikbaar zijn. Die worden aangeduid als "magnetron veilige" testen hebben ondergaan en is aangetoond dat het veilig voor gebruik volgens het etiket. Volgens de Amerikaanse Raad voor chemie, moeten kunststof containers zonder dit merk niet worden magnetron, zoals de FDA is niet bestudeerd hoe zij invloed op u wanneer u voedsel magnetron in hen consumeren. Terwijl ze niet per se gevaarlijk zijn, zou ze hebben onbekende gevolgen.

Testprocessen

Tegenstanders van plastic verpakkingen beweren dat de chemische stoffen uit de containers bloedzuiger in voedsel, die op zijn beurt leiden kanker en andere gezondheidsproblemen tot kan. Echter, plastic bakjes ondergaan testprocessen om te zien hoeveel chemische stoffen lekken wanneer ze tegenkomen typische gebruiken. Volgens de Harvard Family Health Guide is de maximale lekkage toegelaten ongelooflijk kleine--tussen een 100ste tot één 1,000th minder per pond lichaamsgewicht dan het bedrag aangetoond om dieren over een levensduur van gebruik, schade als ontdekt in het laboratorium testen.

BPA

De meest geldige bezorgdheid over plastic bakjes behandelt die BPA of Bisfenol A, een chemische stof gebruikt voor het maken van sommige kunststoffen bevatten. Terwijl de Amerikaanse chemie-Raad, waarmee bedrijven die vervaardiging van plastic verpakkingen, dat BPA is veilig zegt, heeft sommige onderzoek aangetoond dat BPA kan bloedzuiger in voedsel. Het nationale programma van de toxicologie heeft geuit dat BPA schadelijk voor de ontwikkelende hersenen van zuigelingen en kinderen zijn kan, volgens sommige vooronderzoek. Geen van deze organisaties is echter van mening dat kanker een kwestie van BPA is.

Stappen te volgen

Om uw mogelijkheid van gezondheidsrisico's te verminderen, desgewenst kunt u om te voorkomen dat producten met BPA te wijten aan het tegenstrijdige bewijsmateriaal met betrekking tot de veiligheid en de gevolgen op de ontwikkeling van de hersenen. U moet alleen goedgekeurd door de FDA voor gebruik van de magnetron voor het opwarmen van voedsel, omdat deze zijn de enigen die gegarandeerd veilige containers gebruiken. Vermijd magnetron plastic takeout bakjes en containers voor voedsel zoals margarine en boter. Daarnaast moet u voorkomen dat herhaald gebruik van diner dienbladen gemaakt voor eenmalig gebruik. Ten slotte geen magnetron met plastic zakken en de plastic verpakkingen die magnetron veilige vent. Bent u nog steeds bezorgd, zoals overschakelen op glazen containers of degenen gemaakt van veiliger materiaal polycarbonaat kunststof, die geïdentificeerd door een recycling nummer 7 is.


gerelateerde artikelen