Dingen die je wilt weten over stoombaden

October 15

Dingen die je wilt weten over stoombaden

Als u tijd hebt besteed in fitnesscentra of atletische clubs, hebt u waarschijnlijk tegenkomt het stoombad. Meeste stoombaden zijn een soortgelijk ontwerp, bestaande uit een stoom-generatiesysteem in een kleine tegel kamer. Als u het stoombad heb nog niet zijn gebruikt, zijn er enkele feiten die u zult willen weten.

Temperatuur

Volgens Amerec, een fabrikant van huis stoombad, bereiken stoombaden meestal temperaturen tussen 110 en 125 graden Fahrenheit. Stoombaden weliswaar aanzienlijk koeler dan de sauna's zijn, kunnen het lijken dat ze net zo heet als gevolg van de hoge luchtvochtigheid.

Tijd

Hoeveel tijd u in een stoombad besteedt, is afhankelijk van de hoe gewend aan het bent. Als u nieuw bij het stoombad bent, moet u uw tijd in ongeveer 5 minuten beperken. Als je aan de stoom wennen, kunt u uw tijd tot 10 of 15 minuten verhogen.

Netheid

Hoewel de oppervlakken van de tegel van stoombaden gemakkelijk schoon te maken zijn, kunnen zeer verhandelde openbare stoombaden broeinesten voor overdraagbare ziekten. Kiemen en bacteriën zijn in staat om te gedijen in de hete, vochtige atmosfeer van het stoombad. Dr. Carol Otis waarschuwt dat gevaarlijke bacteriën zoals methicilline-resistente Staphylococcus aureus of MRSA, worden gemeenschappelijke gevaren in faciliteiten zoals het stoombad.

Voordelen

In tegenstelling tot populair geloof is het stoombad niet een effectieve manier permanent om gewicht te verliezen. Terwijl u op korte termijn gewichtsverlies na een stoombad wellicht, dit komt meestal tot water gewicht, en zal worden vervangen door middel van dranken en levensmiddelen. Stoombaden echter Houd er spieren warm, spanning verlichten en helpen u ontspannen.

Gevaren

De extreme temperaturen en de vochtigheid van het stoombad kunnen problemen opleveren als je niet voorzichtig bent. Volgens Dr. Rob Poirier verhindert de vochtigheid van het stoombad uw lichaam kunnen zich via zweet, waardoor het risico van hitteziekte afkoelen. Overleg met uw arts voordat u met behulp van een stoombad uit eventuele risicofactoren te sluiten.


gerelateerde artikelen