Hoe de behandeling van zweren met appel Cider azijn

February 23

Hoe de behandeling van zweren met appel Cider azijn

Zoals de naam al suggereert, is appel cider azijn een bepaald soort azijn gemaakt door het distilleren van appels. Hoewel er een aantal voordelen voor de gezondheid zijn gekoppeld met behulp van appel cider azijn, lijkt appel cider azijn vooral effectief bij de behandeling van bepaalde vormen van zweren, met inbegrip van maagzweren, die is een aandoening die vaak als gevolg van een groot aantal H. pylori bacteriën in de maag optreedt. Apple cider azijn behandelt maagzweren door het neutraliseren van maagzuur, verslag van Nelms, Sucher en lang in "Nutrition therapie en pathofysiologie."

Stap 1

Kies het juiste soort appel cider azijn. Handicap wereld stimuleert individuen die willen voor de behandeling van maagzweren met appel cider azijn voor de aankoop van een koud geperste product gemaakt van biologische appels vrij van conserveringsmiddelen toegevoegd. Zorg ervoor dat de "moeder"--een gelatine-achtige, melkachtig, stringy stof die natuurlijk wordt geproduceerd tijdens de gisting – is bewaard gebleven in de specifieke fles van appel cider azijn. De "moeder" is een rijke bron van vitaminen en mineralen, gezonde bacteriën en belangrijke enzymen. Haar aanwezigheid zorgt ervoor dat het product niet overdreven is verwerkt.

Stap 2

Schud de fles van appel cider azijn aan het verspreiden van de "moeder". Dit zorgt ervoor dat u een ruim aanbod van vitaminen, mineralen, enzymen en bacteriën met elke portie krijgt. Optimale resultaten, zorg ervoor dat de vloeistof erg wazig, bewolkt oogt en dat al het vuil van de bodem van de fles van appel cider azijn heeft verdreven.

Stap 3

Kies het juiste bedrag van appel cider azijn. Degenen die net beginnen te gebruiken van appel cider azijn voor de behandeling van maagzweren moeten beginnen met twee theelepels van het product per dag, vermengd in een kopje stoom-gedestilleerd water, meldt handicap wereld. Naarmate u meer vertrouwd met de smaak van appel cider azijn, mei u zitten kundig voor het verhogen van uw inname tot maar liefst twee eetlepels per dag. U kunt het toevoegen van appel cider azijn om hete thee, strooi het op salades en meng het met honing te nemen in uw dieet.

Stap 4

Appel cider azijn consequent gebruiken. Sommige individuen kunnen bereiken bevredigende resultaten behandeling van maagzweren met slechts één portie appel cider azijn. Degenen die consumeren van dit product op een dagelijkse basis, maar zal waarschijnlijk kennisgeving een beter resultaat en mogelijk om te voorkomen dat de terugkeer van pijnlijke maagzweren.

Waarschuwingen

  • In sommige gevallen kan de appel cider azijn verergeren-- of starten – Ulcus symptomen. Moet u overleggen met een opgeleide zorgverlener voordat je appel cider azijn in uw dieet om ervoor te zorgen integreren dat u gezond genoeg zijn om het te gebruiken.

Wat die u nodig hebt

  • Apple cider azijn
  • Theelepel/eetlepel
  • Stoom-gedestilleerd water
  • Beker

gerelateerde artikelen