Hoe word je een persoonlijke Trainer voor senioren

January 17

Hoe word je een persoonlijke Trainer voor senioren

Persoonlijke training is een van de snelst groeiende en bevredigend loopbanen vandaag. U kunt kiezen om te werken met elke leeftijdsgroep die je leuk vindt, met inbegrip van senioren. Volgens The International Sports Science Association, "wetenschappelijk bewijs worden bij elkaar opgeteld dagelijks blijkt dat met regelmatige lichaamsbeweging, een senior kan ervaring goede gezondheid en vitaliteit voor de duur van hun leven." Werken met senioren kunnen een lonende ervaring. Na steeds gecertificeerd om te werken met deze specifieke groep, zul je de kennis om te ontwikkelen een persoonlijk trainingsprogramma voor elke senior client, helpt haar om haar mobiliteit, de gezondheid, de onafhankelijkheid en de algehele kwaliteit van leven.

Stap 1

Behaal uw certificering als een persoonlijke trainer. Kies een professionele organisatie, zoals de American College of Sports Medicine, The International Sports Science Association, National Academy of Sports Medicine en American Council on Exercise te ontvangen van uw brevet van.

Stap 2

Kies een specialiteit, zoals het werken met senioren. Om jezelf onderscheiden van andere persoonlijke trainers in uw regio en te vergroten van uw klantenbestand, is het belangrijk om zich te specialiseren in een bepaald gebied.

Stap 3

Neem een specialty cursus, zoals de Senior Fitness certificering door middel van de internationale sport Science Association. Dit vereist meestal een paar maanden van voorbereiding, die zijn gekoppeld aan een online of proctored examen.

Stap 4

Zoeken naar klanten. U kunt ervoor kiezen om te werken in een sportschool, Saloon, of start uw eigen bedrijf.

Tips

  • Bij het werken met speciale groepen, zoals ouderen, zorg ervoor dat u dragen aansprakelijkheidsverzekering.

gerelateerde artikelen