Hoe te repareren van een gat in een zwembad Liner

December 2

Hoe te repareren van een gat in een zwembad Liner

Veel zwembaden omvatten een vinyl liner, die als een afdichting membraan tussen het water en de structuur van het zwembad fungeert. Deze voeringen bestaan uit sterk en duurzaam materiaal dat lekke banden en tranen weerstaat. Na verloop van tijd echter kan blootstelling aan chloor en UV-stralen verzwakken uw zwembad liner, waardoor het gevoelig voor schade en lekken. Als u een gat in uw zwembad liner, fix it snel om te voorkomen dat het groeit. Meeste vinyl zwembad liners nemen slechts een paar minuten te repareren, en vereisen slechts een paar fundamentele instrumenten.

Stap 1

Meet het gat met behulp van een liniaal.

Stap 2

Aankoop van een vinyl zwembad liner reparatie kit. Kies een set met patches die groot genoeg zijn om volledig bedekt het gat, met een extra 1 tot 2 inch van dekking al manier rond het herstelde gebied.

Stap 3

Vinyl zwembad liner adhesive kopen. Selecteer een standaard lijm voor gaten boven het water niveau of een onderwater lijm voor gaten onder het water.

Stap 4

Snijd de vinyl patch ter dekking van het gat, waardoor een extra 1 tot 2 inch aan elke kant.

Stap 5

Het gebied rond het gat met een handdoek droog als het gat is gelegen boven het water.

Stap 6

Breng een kleine hoeveelheid vinyl liner plakband over de opening aan de achterkant van de patch die met behulp van de meegeleverde applicator of een kleine kwast.

Stap 7

Druk op de patch op uw zwembad liner, gecentreerd over de hole te houden. Vanaf het midden van de patch, druk op eventuele overtollige lijm of water uit naar de randen tot de patch glad tegen de liner is.

Stap 8

Toestaan dat de patch voor 48 uur ongestoord blijven zodat de lijm kan instellen.

Waarschuwingen

  • Fix beschadigd zwembad liners, zodra u het probleem merkt. Zelfs een klein lek kan eroderen de grond of een omgevingsconstructie van het zwembad.
  • Geen afvoer uw zwembad om op te lossen van het gat. Het water helpt bij het ondersteunen van de muren van het zwembad, en zuig het zwembad kan ertoe leiden dat de wanden instorten. Het is ook duur te vullen van een zwembad, en alleen professionele zwembad personeel beschikken over de apparatuur die nodig zijn om correct de liner verplaatsen na het aftappen van een zwembad.

Tips

  • Vullen van kleine gaatjes met vinyl lijm. Het is niet nodig om patch minuscule gaatjes met vinyl patches.
  • Vinyl tape en een juiste lijm gebruiken ter dekking van zeer grote gaten.

Wat die u nodig hebt

  • Liniaal
  • Vinyl zwembad liner reparatie kit
  • Handdoek
  • Schaar

gerelateerde artikelen