How to Lose 5 ponden van buikvet

October 20

How to Lose 5 ponden van buikvet

Er is geen manier om je lichaam te laten gaan van vet uit je maag uitsluitend, maar verlagen van uw stress kan helpen. De American Council on Exercise zegt dat vet verlies meestal gelijkmatig in uw hele lichaam gebeurt. Een mix van cardiovasculaire oefening en een caloriearm dieet zal resulteren in gewicht verloren. Een tot twee pond vet per week verloren is een gezonde hoeveelheid, volgens de American Association van obesitas. Als u zich aan een plan van het gewichtsverlies die zult u verliezen zal gewicht en uiteindelijk die resulteren in vijf pond van de buik. Er is gewoon geen manier om te weten hoe lang die zal duren omdat elk lichaam van hun buiken anders, afvallen zal dus blijf dit plan van het gewichtsverlies volgen totdat u de vijf ponden verliezen. Hoewel buikvet een risico voor de gezondheid, volgens "Buik vol van Danger is" op 25 februari 2003, gepubliceerd op USAToday.com zal volharding helpen u te ontdoen van het.

Stap 1

Verminder uw stress. Dr. Epel, een assistent hoogleraar psychiatrie aan de Universiteit van Californië in San Francisco van centrum voor obesitas beoordeling, onderzoek en behandeling, staat dat er een verband tussen stress en vet wordt opgeslagen in je buik. Yoga en meditatie kunnen helpen uw stress te verminderen en aldus bij te dragen uw lichaam laten gaan van buikvet.

Stap 2

Begin met trainen. Anne McTiernan suggereert matige activiteit zoals het levendige lopen gedurende 30 tot 45 minuten over vijf dagen per week. "Ik vermoed dat als je voor 60 minuten per dag oefenen, krijg je nog meer vet verlies," zegt zij in het artikel "USA Today" spreken specifiek over vet verlies van de buik. McTiernan is de hoofdonderzoeker van een studie uitgevoerd op het Fred Hutchinson Cancer Center in Seattle. De studie toonde aan dat deelnemers verloren 3.4 tot 6,9 procent van hun intra-abdominaal vet in één jaar. De meer actieve deelnemers verloren meer buikvet. Wandelen, wandelen, spelen sport of iets dat uw hartslag opstaat, maar zal niet voorkomen dat u een gesprek, zal werken.

Stap 3

Twee dagen per week van de krachttraining als onderdeel van een buik-busting plan doen. De AARP raadt doen oefeningen voor het hele lichaam zoals het been extensie, been curl, borstpres, triceps extensie en zittende rij in elke training om uw buikvet te verliezen. Doen tweemaal acht tot 10 herhalingen van deze oefeningen. Zie de sectie van de bronnen hieronder voor meer informatie over deze oefeningen.

Stap 4

Verminder uw dagelijkse calorieën. Hoewel 250 tot 1.000 calorieën een verlaging van de dag wordt aanbevolen als onderdeel van een caloriearm dieet, er zeker van te zijn dat u een minimum van 1200 calorieën eet bent u een vrouw of 1400 calorieën als u een man bent. George Blackburn, directeur van de divisie van voeding aan de Harvard Medical School, raadt calorie beperking voor mensen met grote buik omdat minder eten in gewicht verloren resulteren zal, waarvan sommige gewicht verloren in de buik zal worden-vennoot.

Tips

  • Krijg hulp van een voedingsdeskundige of diëtist Wanneer het snijden calorieën. Vijf pond van buik vet verlies kan lang duren om te bereiken en u wilt er zeker van dat je bent niet je lichaam van voedingsstoffen in de tussentijd ontnemen. 'Het is zeer moeilijk te bereiken van de aanbevolen hoeveelheden vitaminen en mineralen op een low-calorie-niveau,' zegt Andrea Wenger Hess. "Niet eten genoeg voedsel kunt eigenlijk instellen u tot mislukken op gewichtsverlies vanwege de cyclus van ontbering en bingeing die kunnen worden gemaakt. De emotionele tol van deze cyclus kan rampzalig zijn vooral." Wenger Hess is een voedingsdeskundige bij de Universiteit van Maryland van Joslin Diabetes Center.

gerelateerde artikelen