Hoe bestand voor de bewaring van het enige kind in Massachusetts

November 18

Hoe bestand voor de bewaring van het enige kind in Massachusetts

Die betrokken zijn bij een bewaringsslag vereist doorzettingsvermogen en veerkracht. Aandrongen op de bewaring van het kind in Massachusetts is niet anders. De rechtbanken van Massachusetts zal zich richten op het welzijn van het kind. Het argument van uw rechten en de capaciteit te verhogen van het kind staat voorop om te winnen het geval. Het tonen van uw voornemen om te geven het kind de beste toekomst.

Stap 1

Bereiden documentatie om aan te tonen uw vermogen om de zorg voor het kind. Neem objecten zoals inkomen, de buurt en de stabiliteit van uw huis. Document hoe je omgaat met moeilijke omstandigheden zoals kinderopvang wanneer zijn niet beschikbaar.

Stap 2

Overzicht redenen waarom de andere potentiƫle bewaarder niet aantonen de mogelijkheid dat om de zorg voor de kinderen. Gebruik de lijst niet kwaadaardig worden. Feitelijke informatie gebruiken.

Stap 3

Het verzamelen van getuigen ter ondersteuning van uw zaak. Leraren, vrienden of familieleden te getuigen namens u vragen. Een onbevooroordeeld advies inwinnen van een kinderpsycholoog.

Stap 4

Bestand formulier CJ-D 109 met de Massachusetts Probate en familie Hof afdeling. Gebruik formulier CJ-D 109 voor unwed ouders alleen. Toevoegen voor het scheiden van ouders, een petitie voor bewaring op uw echtscheidingsprocedure.

Stap 5

Dienen de klacht aan de verweerder. Gebruik een persoon die gemachtigd is door de wet te dienen van de klacht.


gerelateerde artikelen