Waarom ben ik uit te werken maar niet afvallen?

February 18

Waarom ben ik uit te werken maar niet afvallen?

Hoffelijkheid van Isaac Newton, leren we dat elke actie een gelijke heeft tegenover reactie. Maar na urenlang uit te werken, je kan het niet helpen me af wanneer de reactie zal schoppen. Plegen van een regelmatige lichaamsbeweging schema is slechts de eerste stap naar het behoud van uw gewicht. Op lange termijn gewichtsverlies is het product van een levensstijl te veranderen waarin een voedzaam dieet, dagelijkse fysieke activiteit en een nauwkeurige waarneming van uw eetgewoonten. Het elimineren van schadelijke gedrag dat kunnen saboteren uw gewichtsverlies inspanningen om u de reactie die u wenst te helpen.

Slechte voeding

Waarom ben ik uit te werken maar niet afvallen?

Dagelijkse oefening krijgen betekent niet dat u de voedingsmiddelen die u wilt zonder zorgen te maken over calorieën kan eten. Gewichtsverlies impliceert een relatie gemaakt tussen de hoeveelheid calorieën die je verbruikt en die je verbranden. Overeten, zowel onder-eten invloed hebben op uw vermogen om gewicht te verliezen door het veroorzaken van het lichaam op te slaan meer vet. Het is even belangrijk om te voorkomen dat calorierijke voedingsmiddelen die pak op pond en sturen duidelijk van fad diëten die essentiële Voedingsgroepen elimineren. Meer fruit, groenten en gehele korrels integreren in uw dieet en Vermijd over-sized porties nuttigen. U kunt gemakkelijk het onderschatten van het bedrag van je voedsel dat je eet elke dag, dus houd een Voedingsschema om een beter gevoel van waar extra calorieën vandaan.

Ontoereikende oefening

Waarom ben ik uit te werken maar niet afvallen?

Het is waar dat elk beetje van oefening helpt, maar hier en daar een paar situps zal niet helpen u uw gewicht-verlies doelen te bereiken. Korte periodes van lage-intensiteit oefening zal niet verhogen uw hartslag genoeg ter stimulering van aanzienlijk gewichtsverlies. Op dezelfde manier zal niet uitvoeren van matige of intense oefening zelden bieden de dagelijkse balans u moet ter bestrijding van overtollige calorieën. Willen voltooien van 60 minuten van matige intensiteit aërobe oefening dagelijks, activiteiten die meerdere spiergroepen zoals stevige wandelen, hardlopen en dansen. Intervaltraining of hoge intensiteit interval-training zal ook het aantal calorieën die je verbrandt oprit. Het vermijden van praktijken die gericht zijn op een gebied van het lichaam. Bovenal gericht op variërend van uw activiteiten. Als je lichaam zich aan bepaalde oefeningen aanpast, kunt u raakte een plateau en ondervindt vergieten pond.

Zelf-Sabotage

Waarom ben ik uit te werken maar niet afvallen?

In uw zoektocht om slank omlaag, kan je deelnemen aan contraproductief gedrag dat uw doelen saboteren. Bijvoorbeeld, geeft nemen cheat dagen naar binge op snoep zonder uitwerkend je lichaam een kans voor het opslaan van overtollig vet. Voor velen, is extra ponden vandaan van voedingsmiddelen die ze vergeten te overwegen bij het plannen van een dieet, zoals dranken en snacks. Elimineren van een frisdrank of sport kunt drankje uit uw dieet dagelijks Verminder je inname door 150 calorieën, volgens KidsHealth.org. Aandacht besteden aan de drankjes en snacks u overdag verbruiken, vooral bij het kijken naar televisie, socialiseren of emotionele stress ervaren. De latte u halen elke dag voordat het werk kan worden bij te dragen die paar extra ponden die u wilt verliezen.

Andere factoren

Zelfs met de meest zorgvuldig geplande gewichtsverlies strategie, onverwachte factoren kunnen verhinderen dat u calorieën te verbranden. Gemeenschappelijke afschrikmiddelen bevatten aanhoudende stress of gebrek aan slaap, die beide kunnen het stimuleren van hormonale onevenwichtigheden die invloed hebben op de stofwisseling en vetopslag in het lichaam. Worden benadrukt of laat elke avond opblijven verhoogt ook uw attractie op voedsel, voor zowel comfort en om te verlichten de after-hours honger pijnen. Medicijnen of hygiënische omstandigheden, zoals menopauze of schildklier aandoeningen, kunnen ook leiden tot gewichtstoename. Aan de andere kant, kan je huidige gewicht dienstig voor uw hoogte en lichaam type. Neem contact op met uw arts als u regelmatig sporten en gezond eten zonder gewichtsverlies resultaten te bereiken. Een arts kan u helpen bepalen of u afvallen wilt en de beste manier om verder te gaan.


gerelateerde artikelen