Tekenen zuigeling Is te warm

July 27

Een kind heeft een veel meer delicate systeem dan een volwassene of zelfs een ouder kind, zodat hij snel te warm kan worden. Bij het weer of kleding uw baby warm maken is, een laag van zijn kleren opstijgen en aanpassen van de temperatuur in de kamer. Als hij niet binnen een paar minuten afkoelen of andere symptomen zoals diarree heeft, bel dan meteen zijn arts.

Hardop huilen

Een kind gebruikt huilen als een manier om te communiceren op vele dingen. Als haar warmte niveau haar ongemakkelijk maakt is, zal zij waarschijnlijk beginnen huilen. Engte onderaan de lijst van mogelijkheden die haar om te bepalen of ze te heet zijn schokkend. Als ze een schone luier heeft, onlangs heeft gegeten en is niet verschuldigd voor een dutje, probeert te verwijderen van haar deken of een laag van kleding. Als ze niet stoppen met huilen kort na, wil ze iets anders. Speel met haar of haar rondlopen.

Temperatuur

Het nemen van uw baby's temperatuur is de meest accurate manier om te bepalen als hij koorts heeft. Neem zijn temperatuur rectally als hij jonger dan 3 maanden oud, is aangezien dit de meest nauwkeurige methode voor baby's dat jongelui. Je baby heeft een koorts als zijn temperatuur meer dan 100.4 graden Fahrenheit is. Een koorts kunnen een teken van een gezondheidsprobleem, zoals infectie of longontsteking, dus Bel zijn kinderarts onmiddellijk indien zijn temperatuur boven 100.4 graden.

Touch Test

Gevoel van de huid van uw baby kan vertellen u snel hoe ze voelt. Je moet een idee wat huid van uw baby voelt als wanneer ze is gelukkig en comfortabel, zodat u kunnen vertellen zult als ze heter dan gebruikelijk is. Druk op je pols tegen je baby's voorhoofd of kus haar er. Uw huid is delicaat op uw lippen en polsen, dus je kunnen vertellen zult als ze warmer dan normaal voelt. Gevoel van haar oren en vingers kan ook geven u een indicatie van haar temperatuur.

Andere tekenen

Tekenen van meer ernstige problemen veroorzaakt door oververhitting kunnen worden moeilijker te herkennen. Als uw baby uitputting van de hitte heeft, kan hij zeer dorstig of slaperig, en zijn huid kan voelen, vochtig en koel. Als hij zelfs meer wordt kan oververhit, hij worden slaperig, overgeven, hebben een snelle pols of rode, droge huid hebben. Deze borden, gecombineerd met een temperatuur van meer dan 103 F, alle signaal hitteberoerte, die is een levensbedreigende aandoening. Een baby met deze symptomen moet onmiddellijk een arts raadplegen.


gerelateerde artikelen