Hoe te verminderen van een vette lever

December 2

Hoe te verminderen van een vette lever

Vette lever wordt gekenmerkt door de ophoping van vet cellen in de lever, volgens de Universiteit van Maryland Medical Center. Deze aandoening kan worden veroorzaakt door overmatig gebruik van alcohol, drugs van het voorschrift of accumulatie van milieu-toxines. Vette lever kan leiden tot uitbreiding van de lever en kan leiden tot pijn in de onderbuik, met name aan de rechterkant van de buik. Deze voorwaarde kan ook leiden tot symptomen zoals koorts, verwarring en geelzucht of geelverkleuring van de huid.

Stap 1

Vast een voeding bestaat uit ongeveer 75 procent biologische rauwe groenten, fruit, zaden en noten. Volgens Dr. James Balch en Phyllis Balch, auteurs van "Prescription for Nutritional Healing, rauwe, biologische plantaardig voedsel introduceren minder gifstoffen in het lichaam dan gekookt voedsel. Hierdoor kan de werklast op de lever, zodat het leeghalen van vetzuren deposito's en regenereren van gezonde cellen.

Stap 2

Bonen en peulvruchten, zoals erwten, kikkererwten, bruine bonen en sojabonen toevoegen aan uw dieet. Volgens de Balches, deze voedingsmiddelen bevatten arginine, een aminozuur dat helpt met het neutraliseren van ammoniak, dat een toxisch bijproduct is gemaakt door het lichaam tijdens het verteringsproces. Detoxificatie van ammoniak kan verminderen stress op de lever.

Stap 3

Gyros, falafel en andere Griekse gerechten met Anijs zaden, die als aanvulling op de mediterrane keuken smaak. Volgens Michael Castleman, auteur van "de Healing kruiden, Anijs zaden kunnen stimuleren de regeneratie van gezonde cellen van de lever, waardoor de lever te spoelen van overtollige vetten.

Stap 4

Magere eiwitten, zoals tofu en mager gevogelte, in plaats van varkensvlees en rundvlees producten eten. Rood vlees zijn hoog in verzadigde vetten. Volgens de Balches, kunnen deze vetten stam van de lever en bevorderen van de accumulatie van vetten van de lever.

Stap 5

Het toevoegen van kurkuma aan curry's, soepen en stoofschotels. Kurkuma is een kruid vaak gebruikt in de Indiase keuken. Volgens Castleman bevat deze specerij een chemische, genaamd curcumine, die kan helpen de lever tegen schade als gevolg van geaccumuleerde vetten te beschermen. Het kan ook steun in de regeneratie van levercellen en de verwijdering van vetten.

Waarschuwingen

 • Neem contact op met uw arts voordat u Anijs zaden. Hoewel de bijwerkingen zijn zeldzaam, kunnen deze zaden misselijkheid en braken veroorzaken.

Tips

 • Drink ten minste 64 oz. gefilterde water per dag. Goede hydratatie kan helpen met het reinigen van de lever van vet en toxines.

Wat die u nodig hebt

 • Rauwe groenten
 • Rauwe groenten
 • Ruwe zaden
 • Rauwe noten
 • Bonen
 • Peulvruchten
 • Anijs zaden
 • Magere eiwitten
 • Kurkuma

gerelateerde artikelen