Vergelijking van de Ping Eye 2 strijkijzers

April 11

Vergelijking van de Ping Eye 2 strijkijzers

De Ping Eye 2 strijkijzers zijn alom beschouwd als één van de beste strijkijzers van het spel verbetering in het spel. Deze golfclubs zijn gemaakt na jaren van onderzoek en ontwikkeling, en hebben een lager zwaartepunt, grotere sweet spots en een overvloed van tevreden golfers. Ping Eye 2 irons beroep doen op de begin- en intermediaire golfers dankzij extra vergeving en speelbaarheid.

Oprichting en ontwikkeling

De Ping Eye 2 strijkijzers ontstonden in de mid-jaren 1980, en zijn al populair sinds hun oprichting. Deze clubs zijn investeringen cast strijkijzers met grote holte rug en vergevingsgezind sweet spots. Deze technologie is perfect voor golfers met inconsistente schommels of wie op zoek is om de bal vanuit de lucht. Het alternatief--gesmede messen--wordt gepresenteerd in andere PING ijzers en meer consistente swingers en betere spelers een beroep doet. Er zijn dikker bovenste regels om te helpen golfers over gevolgen door het gras snijden.

Omtrek weging

Één eigenschap dievan de Ping Eye 2 strijkijzers van andere clubs onderscheidt is de omtrek weging functie die is een hoofdbestanddeel van deze investeringen cast strijkijzers. Omtrek weging beweegt het gewicht uit op weg naar de hiel en teen in plaats van zich te concentreren het achter de sweet spot of distributie van het gelijkmatig gedurende het hoofd van de club. Dit maakt de sweet spot groter omdat de marge voor fout groter is. Ballen gecontacteerd ergens in de buurt de sweet spot op het oog 2 strijkijzers hebben de neiging om te springen uit het gezicht.

Set samenstelling

De Ping Eye 2 strijkijzers met een verscheidenheid van opties, en je komen kan de set aangepaste-uitgerust voor uw speelstijl hebben. Hoewel dit een creatie van de medio - jaren ' 80 was, zijn veel sets nog steeds beschikbaar vanaf 2011 in nieuwe of als-nieuwe staat. De clubs zijn beschikbaar in een 2-ijzer via de pitching wedge, met een 1-ijzer beschikbaar als aangepaste optie. Niet veel golfers gebruiken de Ping Eye 2 1-ijzer vandaag, omdat hybride technologie langer clubs te raken gemakkelijk heeft gemaakt.

Shaft, Lie en Loft

De Ping Eye 2 strijkijzers zijn beschikbaar in stalen schachten. Deze ijzeren set was vervaardigd ruim vóór de uitvinding van grafiet assen, zodat deze alleen beschikbaar als een aangepaste-installatieoptie voor beide spelers voor de rechts - en linkshandig zijn. De hokken kunnen worden versterkt of verzwakt tot 2 graden. De grepen zijn standaard PING Kruis lijn rubberen grepen met witte leidingen aan beide zijden. PING maakte een goed aantal specificaties kunnen beroep doen op een verscheidenheid van golfers met het oog 2 ijzer instellen.


gerelateerde artikelen