Tien grootste uitgaven van de Amerikaanse familie

August 6

Tien grootste uitgaven van de Amerikaanse familie

Begrotingen lijken te krijgen elk jaar voor de gemiddelde Amerikaanse familie strakker. Als het inkomen stijgt, gebeurt het veel langzamer dan de kosten. Om een greep op het gezinsbudget, raadt Business Insider-website afbreken van de begroting en zien precies wat uw kosten zijn.

Huisvesting

Volgens visuele economie is de grootste kosten voor de gemiddelde familie huisvesting of onderdak. De typische huur of hypotheek maakt ongeveer 18 tot 30 procent van het gezinsinkomen.

Sociale zekerheid en pensioen

De grootste last voor de meeste gezinnen is sociale zekerheid en pensioen toewijzing. Dit geld is over het algemeen genomen uit de loontrekkenden salaris, zoveel gezinnen kunnen overzien het als een last.

Hulpprogramma's en Services

Toe te voegen aan de kosten van huisvesting is de uitgave van hulpprogramma's en services aan uw huis. Elektriciteit, gas, water, kabel en andere kosten die u maandelijks betaalt omvatten.

Voedsel

Een gezin supermarkt factuur wordt over het algemeen bepaald door de grootte van het gezin en leeftijd van de kinderen. Uiteraard een grotere familie zal hebben een grotere voedsel-bill, maar de groeiende kinderen zelfs in kleine gezinnen kunnen verhogen de kosten aanzienlijk. Vergeet niet de kosten van uit eten gaan.

Vervoer

Auto's en andere wijzen van vervoer nemen een enorme hap uit het gezinsbudget. Ook de prijs van de aankoop van een auto als auto verzekering, brandstof en onderhoud. Als u in een gebied met openbaar vervoer woont, kunt u betalen een kleiner bedrag, afhankelijk van of u het openbaar vervoer, taxi's of limos.

Entertainment

Nogmaals, de grootte van de familie en leeftijden van de kinderen bepalen de prijs van entertainment. Dit is een last die kan worden gesneden als de begroting strak krijgt. Omvatten de kosten van films, concerten, sportevenementen en elk ander entertainment in die uw familie geniet.

Kleding

Kleding is essentieel, en moet worden vervangen als mensen groeien, stijlen wijzigen en het weefsel verslijt. Sommige banen vereisen meer dure kleding, maar dit is een ander gebied waar de begroting indien nodig kan worden gesneden.

Gezondheidszorg

Gezondheidszorg kosten omvatten de ziektekostenverzekering, arts bezoek co betaalt en tandheelkundige bezoeken. U zult ook willen toevoegen wat wordt besteed aan voorschrift en niet-recept medicatie.

Charitatieve bijdragen

Als u zich inzet voor het aanbrengen van de regelmatige bijdragen in uw kerk of liefdadigheid, is dit waarschijnlijk een van de 10 grootste uitgaven. Tijdens de langzame economische tijden bezuinigen veel gezinnen op hun bijdragen, dat is waarom vele liefdadigheidsinstellingen tijdens recessies lijden.

Onderwijs

College en priv├ęscholen rijden van de kosten in het gezinsbudget. Ook uitgaven voor openbaar onderwijs, zoals benodigdheden, lunches, excursies en andere schoolgeld niet opgenomen in een ander deel van de begroting omvatten. Hebt u studieleningen, zult u wilt opnemen die aan deze regel kosten.


gerelateerde artikelen