Het plannen van een Menu voor het eten van elke twee uur

August 28

Het plannen van een Menu voor het eten van elke twee uur

Als u wilt verblijven mager, kan elke twee uur eten effenen de weg naar uw succes. Mensen die eten van kleinere, meer frequente maaltijden kúnt blijven rietenknipper dan dit die drie grotere dagelijkse maaltijden eten. De tijd neemt om een menu met het frequent eten van plan kunt u uw gewicht doelen te bereiken en het verhogen van uw energie-niveaus. Spreek met uw zorgverlener voordat u begint met een nieuw dieet programma.

Stap 1

Plan ontbijt opties die eiwitten, fruit en volle granen bevatten. Ochtend voedingskeuzes zoals hele korrels ontbijtgranen met magere melk of yoghurt en vers fruit te bieden een lichte, voedzame maaltijd bereiden. Het combineren van deze brandstoffen voedingsstoffen je lichaam voor de dag vooruit.

Stap 2

Rangschik uw ochtend en middag hapjes met groenten en fruit te verminderen calorie-inname. Groenten en fruit bieden ook uw lichaam met de vitaminen en mineralen, evenals vezels, die helpt bij het verminderen van honger hunkeren naar. Kies voedingsmiddelen zoals appels, bananen, worteltjes of broccoli met lichte ranch duik voor uw snack-opties. Twee uur na het ontbijt en twee 's middags snacks tussen lunch en diner voor één ochtend snack plannen.

Stap 3

Maak uw lunch menu met een plantaardige bron van eiwitten en groen. Selecteer voedingsmiddelen zoals gegrilde kip en spinazie salades, of zalm en broccoli, om uw aanbevolen eiwitinname en voedingsstoffen uit plantaardige bronnen. Koken en opslaan van uw maaltijden in recipiënten tevoren kunt u voedsel gemakkelijk te vervoeren overal mee naartoe.

Stap 4

Ontwerp uw Dinerkaart met magere eiwitten, koolhydraten en vruchten. Avondeten aan voorbeelden zijn gebakken kalkoen met een zoete aardappel en stukjes sinaasappel of zalm met broccoli en bruine rijst. Combinatie voedingsstoffen bronnen zoals deze helpen om u te helpen in uw gewicht beheer- en gezondheid doelen.

Waarschuwingen

  • Spreken met een geregistreerde diëtist over uw plan van de dieetmaaltijd hebt u bestaande medische aandoeningen.

Tips

  • Het bereiden van uw maaltijden van tevoren te voorkomen dat slechte voedingskeuzes.

gerelateerde artikelen