How to Lose Weight, hebt u de ziekte van Crohn

September 8

How to Lose Weight, hebt u de ziekte van Crohn

Ziekte van Crohn ziekte veroorzaakt chronische ontsteking van het maag-darmkanaal. Terwijl veel mensen gewichtsverlies als een symptoom van de ziekte ervaren, de ziekte van Crohn produceert verschillende symptomen in verschillende mensen. Vanwege het effect die ziekte van Crohn op het spijsverteringsstelsel heeft, afvallen mogelijk moeilijker en meer risicovol in mensen met de ziekte dan onder de algemene bevolking. Ernstige gevallen kunnen de opname van voldoende vitaminen en mineralen om adequate voeding voorkomen. Hierdoor is het essentieel dat het voedsel dat u eet qua voedingswaarde worden rijk en dat u alle supplementen neem, zoals aangegeven door uw zorgverzekeraar om te voorkomen dat deficiëntie.

Stap 1

Spreken met uw arts voordat u uw calorie-inname te beperken. De ziekte van Crohn en Colitis Foundation of America staten die Crohn's disease kan verhogen uw dagelijkse calorie behoeften dan wat wordt beschouwd als normaal voor een persoon van uw leeftijd, gewicht en activiteit niveau.

Stap 2

Beperk de hoeveelheid suiker en verzadigd vet in uw dieet. Naast het helpen met gewichtsverlies en verbetering van uw algehele gezondheid, kan een laag in vet en suiker dieet helpen vertragen de progressie van de ziekte van Crohn en opflakkeringen te minimaliseren.

Stap 3

Inclusief veel groenten en fruit in je dieet. Deze voedingsmiddelen zijn meestal laag in calorieën, hoog in vezel en een overvloed aan belangrijke vitaminen en andere voedingsstoffen bevatten. Een dieet rijk aan fruit en groenten kan ook helpen verlichten van de ziekte van Crohn symptomen van de ziekte.

Stap 4

Eet zo veel vezel mogelijk, tenzij het veroorzaakt een verslechtering van uw conditie. U kunt volledige langer voelen, want het duurt een lange tijd om te verteren, en high-fiber voedingsmiddelen minder calorieën per volume van voedsel dan lage-fiber voedingsmiddelen, volgens MayoClinic.com bevatten vezel. Vervangen door volkoren crackers voor cookies, bruine rijst in plaats van witte rijst eten en kiezen voor hele korrels brood in plaats van witte verwerkte brood.

Stap 5

Bereiden van kleinere hoeveelheden voedsel om te voorkomen dat overeten, en kiezen voor vijf of zes kleine maaltijden per dag in plaats van drie grote maaltijden. Dit zal helpen bij gewichtsverlies en helpen voorkomen flare-ups van uw ziekte.

Stap 6

Oefening regelmatig, ten minste tijdens periodes wanneer u symptoom-vrij bent. Uitoefening zal niet alleen u helpen afvallen; het kan helpen verlichten stress, die helpen kan voorkomen flare-ups en het verlichten van de depressie die vaak de ziekte begeleidt, volgens de Universiteit van Maryland Medical Center. Spreken met uw arts als u zich zorgen maakt over het soort oefeningen veilig voor uw algehele gezondheid.

Stap 7

Drink extra water in tijden van verhoging van lichamelijke activiteit of oefening. Water voorkomt uitdroging en lopen mensen met de ziekte van Crohn verhoogd risico op uitdroging als gevolg van frequente diarree, verklaart de Universiteit van Maryland Medical Center.

Waarschuwingen

  • Als u uw dieet in een poging om gewicht te verliezen beperken, is er mogelijk extra suppletie nodig is ter voorkoming van deficiëntie.

Tips

  • Volgens de ziekte van Crohn en Colitis Foundation of America, er is geen reden om te geloven dat bepaalde voedingsmiddelen de ziekte van Crohn ziekte veroorzaken. Dieetveranderingen kunnen helpen bevorderen van genezing en controle symptomen zodra de ziekte ontwikkelt.

Wat die u nodig hebt

  • Vruchten
  • Groenten
  • Levensmiddelen hoog in vezel
  • Water

gerelateerde artikelen