Goede vitaminen voor gewrichtspijn

September 17

Volgens de Centers for Disease Control and Prevention lijden maar liefst 50 miljoen Amerikanen aan een vorm van artritis en gewrichtspijn. Gezamenlijke pijn en artritis risico kan worden veroorzaakt door dingen zoals leeftijd, geslacht en uw genetische make-up. Andere risico's zoals obesitas, gezamenlijke verwondingen en infecties kunnen ook verhogen uw kans op het ontwikkelen van pijn in de gewrichten. Er zijn veel verschillende vormen van behandeling van gewrichtspijn, zoals recept pijnstillers, corticosteroïden te verminderen van gewrichtsontsteking, actuele crèmes ter vermindering van pijn en over-the-counter pijnstillers, zijn er ook sommige vitaminesupplementen die hebben getoond om te helpen met gewrichtspijn.

Vitamine B6

Vitamine B6 is een in water oplosbare vitamine en een deel van wat het B-complex van vitamines heet. Het kan natuurlijk worden gevonden in havermout, kip, varkensvlees, tonijn, avocado's en vele andere voedingsbronnen. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voor vitamine B6 is 1,3 mg voor mannen leeftijd 19 tot en met 50 en 1,7 mg voor mannen meer dan 51. Voor vrouwen is het aanbevolen bedrag 1,3 mg voor leeftijden 19 tot en met 50 en 1,5 mg voor vrouwen meer dan 51. Een studie van 2003 gepubliceerd in het "American Journal of Medicine" toonde een verbinding tussen een vitamine B6-tekort en de ernst van pijn in de gewrichten bij patiënten met reumatoïde artritis.

Vitamine C

Vitamine C of ascorbinezuur, is een in water oplosbare voedingsstof die kan worden gevonden in citrusvruchten, paprika, kiwi, broccoli, aardbeien en meloen. Vitamine C werkt als een anti-oxidant en voorkomt schade aan de cellen door vrije radicalen. Het is ook essentieel voor het lichaam om collageen, die kan worden gevonden in uw gewrichten. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voor vitamine C is 90 mg, voor volwassen mannen en 75 mg, voor volwassen vrouwen. Een studie van 2007 gepubliceerd in de vitamine C van de "The Journal of bot en gezamenlijke Surgery" gekoppeld aan de vermindering van complex regionaal pijnsyndroom bij patiënten na pols chirurgie. Onderzoekers aangeraden een dagelijkse dosis van ten minste 500 mg.

Vitamine D

Vitamine D is een vetoplosbare voedingsstoffen die essentieel is voor bot gezondheid alsmede het wordt aangesloten op de preventie van auto-immune ziekten zoals reumatoïde artritis. Het kan natuurlijk worden gemaakt door bloot uw huid aan de ultraviolette B-stralen van de zon en wordt ook gevonden in de verrijkte melk en zalm. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid is 600 tot 800 internationale eenheden per dag voor volwassenen. Een studie van de januari 2011 gepubliceerd in "Maturitas" vitamine D en gewrichtspijn bij postmenopauzale vrouw met elkaar verbindt en bleek dat hoe lager het gehalte aan vitamine D waren, hoe hoger de patiënten gewaardeerd hun pijn in de gewrichten.

Overwegingen

Voordat u wijzigingen aanbrengt in uw dieet of het toevoegen van vitamine supplementen, overleggen met uw arts en heb uw bloedspiegels getest om te controleren op eventuele tekortkomingen. Vraag uw arts over wat hij denkt dat kan best vitamines uw pijn in de gewrichten helpen. Als u geen medicatie neemt, zorg ervoor u arts is zich bewust van dit, zoals sommige medicijnen kunnen invloed hebben op het vermogen van het lichaam om te absorberen vitamines en voedingsstoffen, zodat moet u extra suppletie wellicht.


gerelateerde artikelen