Wat zijn de beste manieren om te krijgen slanke armen?

March 16

Wat zijn de beste manieren om te krijgen slanke armen?

Verkrijgen van slank en afgezwakt wapens is niet zo eenvoudig als arm oefeningen doen. Ter plaatse verlaging werkt niet. U kunt de invoegpositie verplaatsen naar de Toon die spieren, maar als er een laagje vet dat ze, al je harde werk onopgemerkt. De combinatie van krachttraining met vet-vergieten cardiovasculaire activiteiten is uw snelle weg naar een awe-worthy bovenlichaam.

De opbouw van spieren door tillen gewichten

Wat zijn de beste manieren om te krijgen slanke armen?

Vrije gewichten, machines, halters--elk type die u kiest zal helpen bouwen en beeldhouwen van uw armspieren. Sommige van de soorten bewegingen die u zult willen uitvoeren zijn biceps krullen, halter bankje persen, lateraal pull-downs en persen van de schouder. Deze beweegt alle hebben zowel verstevigende en afslankende effecten. Uitvoeren van krachttraining oefeningen, twee of drie keer per week op wisselende dagen dat je spieren tijd om te genezen.

Toon armen tijdens Cardio

Wat zijn de beste manieren om te krijgen slanke armen?

Cardiovasculaire trainingen zijn zeer belangrijk voor de gezondheid van het hart en versnipperen van ongewenste ponden. Je moet bezighouden met 20 tot 30 minuten van intensieve cardio drie tot vijf keer per week. U kunt uw wapens Toon terwijl u uw hart pompt krijgt door om hen te betrekken. Probeer de roei machine; het cardiovasculaire voordelen biedt en tonen je armen, benen en uw core spieren. Als roeien is niet voor u, pomp je armen als u uitvoert of blast door elliptische trainingen; voor beste resultaten riem op gewogen armbandjes en houd ze verplaatsen.

Krijgen Yoga armen

Wat zijn de beste manieren om te krijgen slanke armen?

Langs de zelfde ader van het gebruik van uw eigen lichaamsgewicht voor toning, gaan bepaalde yoga houdingen elk deel van je armen, geven u een gebeeldhouwde bovenlichaam zonder tillen een gewicht. Planken, kant planken, en Downward en opwaartse hond zijn alle houdingen die u zullen helpen bereiken slanker armen en een verbetering van de sterkte van het bovenlichaam. Je houd elke pose voor de duur van vijf ademhalingen, herhaal dan de volledige set van vijf keer. Doe dit drie tot vijf keer per week.

Branden en consumeren

Wat zijn de beste manieren om te krijgen slanke armen?

Het bouwen van uw armspieren is niet altijd genoeg om een slank en afgezwakt aanzicht. Hebt u extra gewicht te verliezen, zal uw armspieren niet zichtbaar. Oefening te combineren met een gezonde voeding is de meest effectieve manier om vet verlies. Laten vallen van een pond of twee per week wordt beschouwd als een gezonde tarief van verlies. Het proces is echt over het eten van gezonde en brandende uit meer calorieën dan u verbruikt. Een pond vet bestaat uit 3500 calorieën. Zo zou u uw dieet en lichaamsbeweging routine maken een tekort van ten minste 500 calorieën per dag te bereiken van een verlies van een pond per week gebruiken.


gerelateerde artikelen