Richtsnoeren voor zogende moeders

February 25

Richtsnoeren voor zogende moeders

Wanneer u om borstvoeding te geven uw baby besluit, maakt je een verstandige keuze. Volgens de maart van dubbeltjes is moedermelk de beste voeding voor de meeste baby's. Voor de productie van voldoende melk om te voeden van uw baby, moet u zowel u en uw baby verzorgen. U moet weten wanneer en wat je moet eten, de hoeveelheid vloeistoffen je moet drinken, de frequentie die u nodig hebt om te voeden van uw baby en wat u moet doen voordat u weer aan het werk.

Maternale voeding

Wanneer u borstvoeding geeft, moet u een gezonde variëteit van voedsel te eten. Volgens de La Leche League's "The borstvoeding antwoord Book," moet u ongeveer 2700 voedzame calorieën per dag. Uw dieet moet omvatten ongeveer 70 gram eiwit, die u bij vlees of porties bonen of noten verkrijgen kunt. Je moet ook drie porties van melk voor calcium, 2,5 kopjes gekookte of 5 kopjes rauwe groenten, 2 porties fruit, 6 theelepels vet en 6 ounces graanproducten dagelijks consumeren. Uw arts kan aanbevelen dat u een prenatale vitamine nemen, zolang u die borstvoeding geven. Pas uw eten plan volgens het advies van uw arts of voedingsdeskundige op basis van uw niveau van activiteit en leeftijd. U kon het verspreiden van deze calorieën uit meer dan drie tot vijf maaltijden en snacks.

Maternale hydratatie

Het is belangrijk om te consumeren van voldoende vloeistoffen te handhaven uw aanbod van melk. Je moet acht of meer 8-ounce glazen drinken per dag, volgens de Ohio State University Extension consumeren. Om ervoor te zorgen dat u verbruikt een voldoende hoeveelheid vloeistoffen is te houden een groot glas water met je als je over uw dag gaat, en slok op het vaak. Beperk uw cafeïne inname tot twee kopjes per dag om te voorkomen dat uw baby overstimulating. Vermijd alcohol totdat uw baby is gespeend. Als u merkt dat uw urine donker geel is, u zijn verstopt of je dorst allermeest naar de tijd, verhogen van uw vochtinname.

Voeden van uw Baby

Je baby zal aanwijzingen om u weten wanneer hij honger te laten geven. Dit omvat maken zuigen bewegingen, wroeten voor je tepel, friemelen, en ten slotte gepriegel en huilen. Een voldragen pasgeboren maag is ongeveer de grootte van een kleine knikker op zijn verjaardag, en het verdubbelt in grootte aan het einde van de derde dag, de grootte van een ping pong bal is bereikt tegen de tijd dat hij 10 dagen oud is, volgens Hollister de lactatie gereedschap buik model. Je baby in zijn eerste dagen niet overvoeren of hij misschien spit een groot deel van de moedermelk. Een kind verteert moedermelk sneller dan formule, zodat uw baby kunt voeden per 60 tot 90 minuten totdat de grootte van zijn maag en uw aanbod van melk toestaan hem te wachten langer tussen de voedingen. Tijdens de groei spurts wil je baby vaker verpleegkundige te houden met zijn voedingsbehoeften.

Pompen en opslaan van moedermelk

Tegen de tijd dat uw baby 2 maanden van leeftijd bereikt, kon u van plan om terug te gaan om te werken. Als je dat doet, zult u wilt een borstkolf gebruiken om uw melk te verzamelen en op te slaan zodat uw kind-verzorger kan het voeden van de baby. Beginnen twee weken vóór uw terugkeer naar het werk, dus je opgeslagen moedermelk hebt pompen. Laat papa of een andere volwassene geeft de baby de verpompte melk in een fles te krijgen je kleintje aan de fles gebruikt. Pomp zo vaak als je normaal gesproken voeden van de baby. Verpleegkundige uw baby voordat u vertrekt voor werk en zodra je terug naar huis. Zo vaak als je kunt wanneer u bent verpleegkundige thuis van een levering van voldoende melk te handhaven. Gebruik een dubbele pomp te verminderen de hoeveelheid tijd die nodig is voor het verzamelen van de melk. Het opslaan in een gemarkeerde koeler met vriesvak packs of in de koelkast op het werk wanneer u pomp tijdens uw werkdag.


gerelateerde artikelen