Is de Cardio Wave Machine goed voor gewichtsverlies?

March 7

Is de Cardio Wave Machine goed voor gewichtsverlies?

De Cardio Wave machine simuleert schaatsen, in een lage impact gewicht dragende formaat. Er is geen kloppend op je knieën met de Cardio-Golf de manier er is als je wandelen of lopen. Het biedt comfortabele maar uitdagende cardiovasculaire oefening die kan stimuleren de stofwisseling om te werpen van overtollige gewicht. Het is een effectieve keuze voor individuen op zoek naar een gewicht verlies oefening die is ook gemakkelijk voor de gewrichten.

Lage Impact

Als je iemand die bezig met een grote hoeveelheid van overtollige gewicht--50 tot 100 pond--zijn je knieën onderworpen aan een aanzienlijke hoeveelheid effect in het dagelijks leven. Lage impact oefeningen zoals de Cardio-Golf, zijn uitstekende keuzes, omdat de bewegingen van de zweefvliegen vereist door je benen zijn gemakkelijk op de knieën. Gewichtsverlies is een heleboel energie-uitgaven die vereist veel oefening vereist. De Cardio-golf kan een overgewicht persoon te verduren van lange periodes van steady-state oefening--die essentieel is om gewicht te verliezen--zonder de knieën te veel.

Goed voor intervaltraining

Intervaltraining en High Intensity Interval Training is aangetoond dat het produceren van uitstekende gewichtsverlies resultaten. De Cardio Wave machine kunt u intervallen van hogere intensiteitsoefening uitvoeren door eenvoudigweg stoten van de weerstand. Deze hogere intensiteit intervallen rev up van uw stofwisseling. Intervaltraining en hoge intensiteit intervaltraining is gebleken om de hoeveelheid energie te vergroten of vet, je lichaam verbrandt, niet alleen tijdens maar ook na u bent klaar uit te oefenen. Dit staat bekend als post oefening zuurstofverbruik; het betekent meer calorieën verbrand, die nodig is voor gewichtsverlies.

Werken grote spieren In je benen

De quadriceps, hamstrings en bilspieren zijn grote en krachtige spieren in je benen. De Cardio-Golf werft deze krachtige spieren om te doen een heleboel werk wanneer je benen het glijden bewegingen uitvoert. Deze spieren worden gebruikt in flexie van de knie en heup. Wanneer deze spieren gaan dat ze verbranden veel calorieën, vooral wanneer jij houdt interval training die een verhoging in verzet. Deze korte uitbarstingen stimuleren de spieren sterker; sterkere spieren vereisen meer energie zelfs in rust. Deze toegevoegde behoefte aan energie in de vorm van calorieën aids in uw gewichtsverlies inspanningen.

Calorieën In calorieën uit

Het echte recept voor gewichtsverlies is het verbranden van calorieën. Als u overeten bent, zult u nooit verliezen gewicht maakt niet uit hoeveel oefening je doen. Streven naar 10 keer uw lichaamsgewicht in calorieën per dag eten, en oefening te maken van een tekort. Hoe meer intens uitoefent u, de meer calorieën je verbrandt. Hoge intensiteit intervallen kunnen branden maximaal 10 calorieën per minuut. Als u afwisselend die met periodes van lagere intensiteit in de loop van 30 minuten, kon u tot 300 calorieën per sessie branden.


gerelateerde artikelen