Acne & jeuk

October 16

Acne & jeuk

Jeukende acne kan worden moeilijk te behandelen. Niet alleen heeft uw huid uitgebroken in vlekken, maar de huid is strak, rode en jeukende, wat betekent u zult waarschijnlijk kras op het en de verspreiding van de infectie. En hoewel behandelingen beschikbaar zijn, vele standaard acne huid-verzorgingsproducten uitdrogen van de huid, die uw probleem verergeren kan. Maar er zijn oplossingen voor uw acne droge en jeukende.

Definitie

Acne is een huidaandoening veroorzaakt door verstopte poriën. Wanneer de huid te veel olie produceert en je een opeenhoping van dode cellen op het oppervlak hebt, de olie overlappen de dode huid in je poriën te verstoppen het. Wanneer bacteriën wordt ingevoerd, kan een smet vormen. Degenen met jeukende acne neiging om droge huid, die u kunt schilferen en verstoppen poriën nog verder.

Symptomen

Het duidelijkste symptoom van jeukende acne is jeuk, natuurlijk. Dat is echter niet het enige teken van deze aandoening. De jeukende vlekken gaan vaak hand in hand met de roodheid, ontsteking en zelfs peeling of schilferen van de huid, die kunnen de toepassing bemoeilijken van acnebehandelingen en make-up.

Producten mogen worden schuld

Zelfs degenen die geen natuurlijk droge huid hebben kunnen jeukende acne lijden. Dit is de wijten aan het feit dat veel producten van de acne-behandeling zap olie uit de huid en het zo strak laat dat het kan kraken, schil en ontstoken. Huid irriterende stoffen, zoals geurstoffen, kleurstoffen, parabenen en sodium lauryl sulfaat moeten worden vermeden in gezicht reinigingsmiddel. Vermijd toners die alcohol bevatten, en alleen gebruik maken van behandelingen zodra een dag als de jeuk aanhoudt.

Behandeling

Volgens AcneNet, kunt u behandelen uw acne in een verscheidenheid van manieren. Topische producten die benzoylperoxide of salicylzuur bevatten zijn de meest voorkomende. Beide van deze ingrediënten werk ofwel om olie of aan te moedigen het afwerpen van dode huidcellen. Droge huid de neiging om accumuleren dode huidcellen sneller, zodat ervoor te zorgen dat uw gezicht is geëxpandeerd uw acne verminderen moet. Toepassing van een watergedragen toner verder verwijderen van vuil uit je poriën en een olie-vrije moisturizer te houden van de huid gehydrateerd zonder opnieuw verstopt je poriën toe te passen.

Preventie

Er zijn een aantal manieren die u kunt voorkomen dat jeukende acne. Bijvoorbeeld, het wassen van uw huid met warm water in plaats van warm water, die jeuk kunnen verergeren. Het gebruik van producten die slechts zo sterk zijn als u wenst. Als sterke acnebehandelingen moeten worden gebruikt, raadt de Amerikaanse vereniging van de huid dat u onderstaande behandeling met een olie-vrije moisturizer. Vermijd koesteren in de zon, en als je naar buiten, slijtage, een olie-vrij zonnescherm om te voorkomen dat uw huid uitdrogen, waardoor elke breakouts hebt te jeuken.


gerelateerde artikelen