Zelfgemaakte remedie voor een droge hoest

October 14

Zelfgemaakte remedie voor een droge hoest

Een droge hoest kan pijnlijk zijn, omdat het produceert geen slijm en is vaak getriggerd door jeuk in de keel of irritatie in de longen, volgens de Universiteit van Maryland Medical Center. Een zelfgemaakte remedie kan kalmeren de irritatie maar niet waarschijnlijk om te genezen van de onderliggende oorzaak, zoals een virale of bacteriële infectie van de luchtwegen.

Stap 1

Meng 1 theelepel zout in 1 kopje warm water. Gorgelen gedurende 20 tot 30 seconden voordat het spugen van de oplossing in de gootsteen. De zoutoplossing kan helpen kalmeren een geïrriteerde keel, die wordt veroorzaakt door de droge hoest.

Stap 2

1 kopje water breng aan de kook en giet het over een theezakje. De Universiteit van Maryland Medical Center suggereert dat eucalpytus of Pepermunt bladeren verfilmd een thee bijdragen kunnen tot een hoest onderdrukken. Laat de thee naar steile gedurende drie tot vijf minuten.

Stap 3

Roer de honing in de thee. Gebruik zo veel honing zo nodig om de gewenste smaak. Honing is zo effectief als veel over-the-counter, repressieve hoest geneesmiddelen, volgens MayoClinic.com.

Stap 4

Zowel de gorgelen en thee remedie zo vaak als nodig herhalen

Waarschuwingen

  • Een droge hoest die klinkt als een blaffende zegel in een kind of een kind een teken van de kroep worden mag. Dit soort hoest wordt best behandeld door het inademen van koele lucht uit de vriezer en vervolgens stomende lucht uit een douche elke 20 minuten. De kroep wordt veroorzaakt door een ontsteking van de stembanden te wijten aan een infectie.

Tips

  • Probeer hoest drops gemaakt met citroen, eucalyptus honing of Pepermunt om te helpen rustig een droge hoest.
  • Het toevoegen van vochtigheid in de kamer met een luchtbevochtiger voor het verlichten van een droge hoest. Dit effect kan worden bereikt door een stomende douche nemen of het uitvoeren van de douche terwijl je in de badkamer.

Wat die u nodig hebt

  • 1 theelepel zout
  • 2 kopjes warm water
  • Kruidenthee gemaakt met eucalyptus of Pepermunt
  • Honing

gerelateerde artikelen