Het gebruik van een emmer van rijst te versterken handen & vingers

September 2

Het gebruik van een emmer van rijst te versterken handen & vingers

U gebruikt uw handen en vingers voor alledaagse basisfuncties zoals grijpen houden van objecten, schalen van oppervlakken en zelfs signalen. Voor het goed uitvoeren, moeten de spieren in uw handen en vingers worden versterkt net als elke andere spieren. U kunt kracht-trein de spieren in uw handen en vingers in menig opzicht, met inbegrip van het gebruik van handgrepen. Een andere manier om het versterken van uw handen en vingers is het gebruik van een emmer van rijst.

Stap 1

Verschillende pond van ongekookte rijst en een emmer of een container geschikt voor bedrijf, die veel rijst wanneer gevuld over halverwege te verkrijgen. U moet genoeg ruimte om te dompelen van beide handen in de rijst zonder te morsen een over de zijkanten. De rijst annuleerteken zitten van ieder ras.

Stap 2

Giet de rijst in de emmer of grote container. Zitten in een stoel en volledig onderdompelen zowel van uw handen in de rijst. Zorg ervoor dat je zitten in een comfortabele positie die niet stress op uw onderrug plaatst.

Stap 3

Pak een handvol rijst en twist en sla je handen bij de polsen, werken de spieren in uw handen en vingers. Grijpen en loslaten van handenvol van rijst tijdens het draaien en draaien van uw handen gedurende ten minste vijf minuten blijven.

Stap 4

Herhaal de oefening zo vaak als gewenst, maar duw jezelf niet op het punt van de overbelasting van de spieren of pezen van uw handen of vingers. Stop onmiddellijk als u pijn voelt. Als de pijn aanhoudt, een arts raadplegen.

Wat die u nodig hebt

  • Rijst
  • Emmer of grote container

gerelateerde artikelen