Het opnemen van een tiener meisje in een bruiloft

May 25

Het opnemen van een tiener meisje in een bruiloft

Kiezen die zal worden in uw huwelijksfeest wanneer het planning van een huwelijk kan bestaan uit een de meest stressvolle elementen van het proces. Het is moeilijk genoeg kiezen onder uw vrienden en familie voor uw bruidsmeisjes, maar hebt u een nauwe tienermeisje relatieve in je leven, je moet ook erachter te komen hoe haar geïntegreerd met uw bruiloft. Maar hebt u opties. Bepalen van de juiste positie voor haar op basis van hoe dicht je bent en wat is ze het meest comfortabel doen.

Stap 1

Maak haar een junior bruidsmeisje. Dit zou de meest geschikte rol voor uw tiener dochter of je bent met name dicht bij een ander familielid voor tiener. Haar jurk moet zijn vergelijkbaar met de bruidsmeisjes, hoewel meer geschikt is voor haar leeftijd. Ze hoeft niet de verantwoordelijkheden van de bruidsmeisjes kan, maar ze er om te helpen u krijgen gekleed op uw grote dag. U kunt tevens de junior bruidsmeisje in activiteiten zoals bruiloft jurk winkelen en de bruids douche.

Stap 2

Maak haar een bode. Weliswaar zijn bodes traditioneel mannen, veel moderne bruiden toss opzij traditie en vrouwtjes als bodes toewijzen. Als een bode, het tienermeisje kan het dragen van een jurk van haar keuze, maar u kunt een bepaalde kleur aanvragen indien u wenst. Algemene usher taken omvatten flauwvallen bruiloft programma's, begeleiding van voorname gasten aan hun stoelen en het uitdelen van geschenk zakken bij de receptie.

Stap 3

Geef haar een gesproken rol in de bruiloft. U kunt een tiener familielid geven een speciale lezing, zoals een gedicht of een Bijbel schrift hebben. De tiener de lezing geven ten minste een paar weken op voorhand zodat ze oefenen kan, vooral als ze nerveus voor een menigte zou kunnen krijgen. Zorg ervoor dat ze op de bruiloft repetitie zodat ze waar weet te staan wanneer het haar tijd om te spreken.

Stap 4

Maak haar een algemene bruiloft begeleider. Ze zou net de helper die u nodig hebt voor willekeurige, last minute behoeften op de dag van de bruiloft. Zij kan opraken en halen vergeten persoonlijke items, bijvoorbeeld. U kunt ook de tiener op het gastenboek, ervoor te zorgen dat iedereen tekent, wonen of wonen de cadeau tafel, ervoor te zorgen dat alle giften op de tafel blijven en bij het laden van de giften in de auto aan het einde van de avond hebben.

Tips

  • Ga er niet van dat het tiener meisje in je leven wil een deel van uw bruiloft. Vragen en laat haar weten dat it 's OK als ze liever niet.

gerelateerde artikelen