Hoe beter uw oude Bras-Fit

May 21

Hoe beter uw oude Bras-Fit

Of u nu vijf of tien beha's in uw dagelijkse line-up, kan zelfs een duurzaam beha teleurstellen na herhaalde wasbeurten en wearings. Gevormde cups verliezen hun vorm, riem elasticiteit verzwakt en het haken kunnen buigen. Beha's zijn nog steeds, een noodzakelijke investeringen. Alvorens een oude beha dood te verklaren en het weg te gooien, probeer een paar beha energiebesparende technieken die kon verlengen de levensduur van uw favoriete lingerie en bespaart u geld.

Stap 1

Zorg ervoor dat uw oude BH's passen nog door het hebben van jezelf professioneel gemeten. Bezoek de lingerie vrouwenafdeling bij een warenhuis of een lingerie winkel voor de meting van een beker en grootte. Vergelijk de resultaten aan uw huidige bh maten. Alleen een naaister kan aanpassingen nodig voor een verkeerd en middelgrote beha.

Stap 2

Laat uw beha een volledige dag van rust. Alternatieve bras; nooit dragen de dezelfde beha twee dagen op rij uit, zelfs als je het wast. Het elastisch materiaal en elastische nodig tijd om te herstellen.

Stap 3

Hand wash bustehouders in een spoelbak met koud water en baby shampoo. Omgaan met zweet vlekken doordat de beha te genieten van de vlekken weg. Druk op het water van de beha met een handdoek, en het ophangen om te drogen.

Stap 4

Beha's in koud water wassen in de lichte of zachte cyclus. Gebruik een zacht wasmiddel; agressieve reinigingsmiddelen kunnen schade aan het weefsel. Bevestigen van de haak en oog-sluitingen, zet dan de bustehouders in een lingerie-zak.

Stap 5

Spullen schoon, droog beha cups met bal sokken bij het opslaan van het. Hierdoor is de cups te hervormen. Vouw BH's netjes wanneer ze opbergen in plaats van gooien ze in de lade.

Stap 6

De schouderbanden op uw beha aanpassen door te schuiven van de plastic of tabbladen op en neer. Als de elastieken gevouwen of uitgerekt kijkt, vervangen door het rippen uit de naden waar de elastische met de beha verbindt. Naai de nieuwe elastische terug op zijn plaats op de naden.

Stap 7

Onderzoeken van de BH-sluiting. Als u vindt dat de beha past te strak, voeg een extender voor meer comfort. Vervang een gebogen of gebroken BH-sluiting voor een optimale pasvorm.

Tips

  • Wanneer u nieuwe beha's aan het roster toevoegt, wassen ze zachtjes en vouw BH's goed. Als uw beha een gebroken underwire heeft, gooi het weg.

Wat die u nodig hebt

  • Baby shampoo
  • Handdoek
  • Zacht wasmiddel
  • Lingerie tas
  • Sokken
  • Elastische
  • Naaimachine
  • Beha extender
  • Haak-en-oog sluiting

gerelateerde artikelen