Hoe behandelen Periodontal Disease met Grapefruit zaad Extract

June 20

Hoe behandelen Periodontal Disease met Grapefruit zaad Extract

Parodontitis is een ernstige mondelinge ziekte die Amerikanen van alle leeftijden miljoenen.

Indien onbehandeld, parodontitis kan leiden tot tandverlies en kan het risico van het ontwikkelen van hart-en vaatziekten, diabetes en artritis verhogen. Lang bekend om zijn antioxiderende eigenschappen, is grape seed extract een rijke bron van proanthocyanidines of PCOs, die flavonoïden verondersteld te helpen genezen van de huid aandoeningen, voorkomen van hart-en vaatziekten en verbetering van de gezondheid van tandvlees en tanden. Hoewel de druif zaad extract wordt verondersteld te zijn veilig voor zowel de actuele als de interne therapieën, moet u uw huisarts raadplegen als u kiest voor de lange termijn van de aanvulling.

Stap 1

Meng 1 druppel vloeibare grape seed extract met 3 tot en met 4 oz. van water en roer zal met een lepel. Spoel en swish het mengsel tweemaal per dag om te helpen mondelinge bacteriën te doden. Geleidelijk verhoging van de dosis voor extract tot niet meer dan 3 druppels als u aan de smaak aanpassen.

Stap 2

Aanvulling op uw dieet met een 100mg capsule voor grape seed extract, elke dag. Vraag uw zorgverlener als u zou kunnen profiteren van de verhoging van de dosis aan drie doses van 100mg per dag.

Stap 3

Koop een natuurlijke tandpasta die grape seed extract als ingrediënt bevat, of maak je eigen door een daling van extract toe te voegen aan een baking soda en food grade waterstofperoxide plakken.

Waarschuwingen

  • Nooit toepassen of inslikken volledig-sterkte grape seed extract.

Tips

  • Koop altijd gestandaardiseerde grape seed extract dat tussen 92 en 95 procent PCO.

Wat die u nodig hebt

  • Grape seed extract capsules
  • Grape seed extract vloeistof

gerelateerde artikelen